• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Dylan_Colucci


Recommended Posts

Sāksim ar to, ka šobrīd, es nemaz neceru uz nekādu unjailu. Tas, protams, būtu jauki, bet mērķis ir norādīt uz kļūmi, jo cik saprotu viņš ir jauns admins. Kā arī man pierādījumu nav.

 

1. Tavs niks spēlē : Sean_Collins
2. Administrātora niks spēlē : Dylan_Colucci
3. Pierādījumi par pārkāpumu : Nav, nepaspēju neko tur izdarīt.
4. Apraksts par situāciju : Tātad, tika uzsākta pakaļdzīšanās pēc sadursmes ar policijas auto (tas TIKA noRPots, jo sadursme bija smaga). Bēgšanas iemesls bija tas, ka man nebija automašīnas tehniskās pases. Tātad, mēs bēgam, viss kārtībā. Tad kad sāka benzīns iet uz beigām, mēs nolēmām mēģināt noīrēt auto, pie LS autoveikala manis vadītais Bullet uz bremzēšanu saslīdēja un mēs tā ''nobučojām'' sienu. Es paspēju izkāpt ārā ar domu paiet malā, lai tas policists mani nenotriec, bet pagāja max 3 sekundes, kad Dylans mani iejailoja par nonRP driving.

Tātad, pirmkārt- pēc noteikumu 7 update, ir noteikts ka spēlētājiem NAV jāizmanto roleplay komandas, ja sadursme ir vāja, kas šajā gadījumā tāda arī bija. Sadursme nevarēja būt letāla ņemot vērā ātrumu un to, ka tas ir moderns sporta auto.

Otrkārt, mēs vēlējāmies sākt RP situāciju ar visu sadursmi un skriešanu uz nomas mašīnu, tāds bija mērķis, bet Dylan mūs iejailoja pirms es vispār komandu paspēju uzrakstīt.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Tātad vēlos teikt, to, kad ja tev pat saplīsa auto tā kad nevar vairs braukt tad beidz melot kad bija maza ieskriešana sienā, un tev vaig noerpot uzreiz kad tu ieskrien kaut kur, es domāju, kad te ir aplama sūdzība. :)

  • Upvote 3
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...