• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

#Kirpič

Leģenda
  • Posts

    518
  • Joined

  • Last visited

Social Info

3 Followers

About #Kirpič

  • Birthday July 1

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Freddy

Recent Profile Visitors

17,942 profile views

#Kirpič's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

351

Reputation

  1. KKa skiet,ka tu i pardevis acc un neesi tu.: D

    1. Show previous comments  3 more
    2. Edijs_Tremeks

      Edijs_Tremeks

      Neesmu nevienu centu iztērējis spēlej.

    3. Edijs_Tremeks

      Edijs_Tremeks

      Neesmu nevienu centu iztērējis spēlej.

    4. RickyKaman

      RickyKaman

      Pareiz ir brouuu

  2. Tur cata tev pasam var redzet,ka ic esi runajis ar tomatu un mekleji vinus. Tomats ari ir cata pirms vsp piebrauci, taka nestasti, visi mak apgraizit video lai butu ko iemest foruma.. ... Nebij tur dm, bet gang saistita ic situacija. Taka nedirs.. PS. Nedo warnu esmu VG un biju netalu no si atgadijuma.
  3. Sveiks, vēlies iegadāties vienu no deviņām garažām? Piedavā summu komentāros, sazinies ar mani spēlē..

     

    totally tikko nenoskamoju ediju.;d 

  4. A jo ja tu ieraktisi un? un pec tam xd niks_nonrp smejas.... ta nevar? Tas ka tu gribi smailikus visur bast klat nedod pass uz mix.;d Un runa ir par rp avoid.. tu nejedz rpot un esi lspd.
  5. Nickam nav vietas lspd. Man tik viens ss, jo nedomaju,ka liksu sudzibu... situacija - Es izsaucu policiju; visi protams ignore, redzu vinu banka eju pasudzeties - kas notika, vins pasaka ""/b un?"" (mix) un aizlaiz uz ls staciju dancot... pilnigs rp avoid, es ja godigi nemaz nezinu vai vins vispar jedz rp, sodien kadas 5x redzeju vinu mixojam un izvairoties no rp...
  6. "My parachute did not work." Said no one ever.

    1. prozhektors

      prozhektors

      nu hz hz. ir bijuši gadījumi, kad nenostrādā un izdzīvo.

    2. Scofield

      Scofield

      "My kirpič wasnt heavy." Said no one ever.

  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Freddy_Kirpich 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Toby_Smith (vg lideris tikai sitadus nem, visiem viniem tur hph un car infinite health. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vnk haxors 365 bb 4. Kā vainas dēļ tas notika : kads tolks no sita jautajuma?:D 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Freddy_Kirpich 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ryan_Everette 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : mass cs, dm, nonrp milzigs loxisms 4. Kā vainas dēļ tas notika : vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Freddy_Kirpich 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Parker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC insult, dm, cs, qs, nonrp, mg. vnk calis uzbrauc virsu, pasak ka man mate mirusi un tad vel nosauj, nosauc velreiz man mati pa kuci, ieprieks teica ka mirusi, tad izradas tomer ***, ej saproti vinu... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Jay_parker 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Freddy_Kirpich 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniels_Smits Jeff_Meloni 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM, QS, NONRP, CS 4. Kā vainas dēļ tas notika : standart riffas.;D 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : EDIT: BLIN NOSAUKUMS NENOMAINIJAS... MODERATORI [sUDZIBA] Daniels_Smits Jeff_Meloni
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Freddy_Kirpich 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joe_Spacer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Aim 4. Kā vainas dēļ tas notika : Joe_Spacer 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : pats nekustas lodes seko. https://youtu.be/miys8oNHM64
×
×
  • Create New...