• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Nanana

Lietotājs+
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

About Nanana

  • Birthday 01/28/1998

Profile Information

  • Gender
    Female
  • InGame
    Na_Nana

Contact Methods

  • Discord
    .

Recent Profile Visitors

2,389 profile views

Nanana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

92

Reputation

  1. Bet screenā var redzēt, ka tu viens pats aizej uz afk kanālu un -Cue tajā laikā ir American mafijas kanālā. Nedaudz nesapinies melos? :huh:
  2. Kad Lexija vadīja LM, tad arī teica, ka acc mafijas labā. Tagad vada Plikais un Hariss ir palīgs, bet atkal nav labi, atkal acc savā labā. Tak beidz melot, viss tavs teksts ir vieni meli, pats sevi nodevi ar teikumu par teleportēšanu! Tas, ka jūs nejēdzat šaut un uzvarēt, nenozīmē, ka citi arī to nemāk! ;)
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Nikki_Quattros 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Maris_James 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Spawnā massDM, CS, nonrp, DB stāvošā mašīnā 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Paskataties čatu, viņš patas atzinās, ka visus jau nošāva.
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Nikki_Quattros 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: David_Winston 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Atbraucu zvejot un viņš nonrp sāka šaut, es izgāju afk, kad atnācu atpakaļ man mg zvaigznes uzliktas jau. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu:
  5. No manas puses būs pazemināts rangs (-2), jo viņš ir ilgi nostrādājis slimnīcā. Ja būs vēl tāda situācija, tad metīšu ārā. ;)
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?: Nikki_Jayson 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Pedro_Pikaso 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: /fixcar spam 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Alpine_Stars 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Staigā ar ieroci rokā, šaudās, CS. Otrajā bildē var redzēt arī mix. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Aleksis_Adamsons 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OOC čatā gribēja kādu aplaupīt (mix), ierocis spawnā (CS), nosauca kaut ko par pid*ru (ooc insult) 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Nikki_Jayson 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Tayler_Dury 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: San Fierro baznīcā norisinājās kāzas, bet tad ieradās Tayler un sāka šaut. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): /time diemžēl nav, jo viss notika ļoti ātri un nevarēju paspēt. Šajā bildē var redzēt, ka nejauši nomixoju, jo viss teksts ar iekaviņām beigās neielīda, bet esmu gatava atsēdēt par to. Šajā bildē redzams, ka esam ēstuvē, jo skrēju viņam pakaļ, gadījumā, ja iepriekšējais skrīns nesaglabājas vai pazūd un viņš mani bez iemesla nogalina.
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Nikki_Jayson 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Aleksis_Dream 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Viņš pajautāja man vai nevēlos būt kopā ar viņu, es atbildēju nē un tad viņš mani nošāva. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...