• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

_Johnson_

Lietotājs+
  • Posts

    418
  • Joined

  • Last visited

About _Johnson_

  • Birthday October 26

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    ILŪZIJA

Contact Methods

  • Discord
    Paprasi savai mammai<3

Recent Profile Visitors

2,218 profile views

_Johnson_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-176

Reputation

  1. 1. Tavs Niks Forumā : _Johnson_ 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Džihāgists Gerkābns 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Aizvainošana otru personu un tik saīsināti uztvert vārdus. 4. Pierādījumi : https://prnt.sc/j555eo https://prnt.sc/j555sw
  2. 1. Tavs Niks Forumā : _Johnson_ 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Exher 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ieraugu vārdus, kas nesaista mani un lamuvārdus. Negribējās rakstīt to sūdzību, bet man uzmanība no samperiem nav vaidzīga. Kušš draudziņ. Kādēļ jaunatne vienmēr atgādina pagātni, un nedzīvo uz priekšu? Bērniem grūti ko mūsdienās ieskaidrot. Vismaz tu to kā mazs bērns aprakstīji "mani" :D .. Jū.. Es tev piekritīsu tas ir "Autisms" , lai ko šādu izdomātu. 4. Pierādījumi : https://prnt.sc/j551bt
  3. "Kej" - kura gadsimta lamuvārds? Aizej pazubries to latvieš valodiņ vai sampā padro4ī. :D Btw -> Izveidojat vēl tādu topiku. "Vai izdzēs Johnson spēles profilu" :D :D :D You are cringe :d :D :D ((Neaizmirsti uzspiest šeit "dislike"))
  4. 1. Apraksts par problēmu : Pēc servera uzlaužšanas pazuda 20 miljoni no konta (pirms 5nedēļām vai 6šam tas bij, es neatceros) 3. Pierādījumi par problēmu : Ja būtu zinājis, ka tiktu uzlauzts serveris, būtu ss uztaisijis. Eskobars bija iedevis 15miljonus, lai izņemtu vidosu vienu un pašam bija 5miljoni..
  5. Visi izmanto to slavenību vārdus, piemēram: Jay Parker (jāmaina niks, jā?) Garš laiks pajietu, līdz pārējiem tādu pašu lekciju uzrakstītu.
  6. Es nemeloju "administrātoriem" jeb Moderātoram Galvenajam šī foruma. Es tajā dienā biju iedzēris, un rakstīju, ka atradu savu foruma profilu. Tu gaidi ka es kaut kādu sliktu vārdiņu pateikšu, lai man būtu wp par to? Ahaha.. Mazajam Kodijam atņēmu koncu pirms 3-4gadiem.. Hahahaha.... Atgriežos atpakaļ pie tavam riebeklībām.. Es atguvu šo forumu un jau teicu, ka mums bija sarakste par to, lai izmantotu 1 foruma lietotāju. Izvēlējos šo lietot.. Tad jautāju par (-wp noņemšanu) - tos ari noņēma. Hm, pēc tam par grupu rakstīju.. Uzrakstiju pieteikumu, un arī to atgrieza.. Ej tak labāk sampiņu paspēlē, nekā man te kaut kādas atmazgas raksti.
  7. Es vairs šeit neatbildēšu, jo jau sākās spams un tu kā Foruma Lietotājs esi noskaities par manīm jau no pašiem samp.lv pirmsākumiem. Hah, heitojam tevi, tagad heito mani ar ķuža mafiju, labi nekas traks. Dislike man neko foruma nenozīmē. #Kristaps` uzmet pinned, lai pastāv - kekss ienāks forumā, links jau uz skype nosūtīts, tad redzēsim ko viņš atbildēs. ;) GL bruh.
  8. Wow, kāda tur daļa? Es varbūt par viņu biju aizmirsis. Šo saraksti tāpat viņš redzēs. Kodij atslābsti - "Kristpas`" aizslēdza iepriekšējo, jo šo pa tiešām atbanoja kāds no augstāk stāvošajiem. Tak nomierinies.. Dzīvīte apstājās, ka aizslēdza to sūdzību? Ak dievs..
  9. Kāda tur starpība, man teica to, lai izmantoju 1 foruma lietotāju. Nu izmantoju pēc sarakstes ar Galveno Foruma Moderātoru. Pietiks postot huiņas, gaidām #Kekss - Foruma Galveno Moderātoru (kurš pateiks to pašu) Droši pinojat šo sūdzību, ienāks skype aizmetīšu linku pats obligāti.
  10. 1. Tavs Niks Forumā : _Johnson_ 2. Apsūdzētā Niks Forumā : K1wi 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mūsdienās par daudz atļaujās. 4. Pierādījumi : http://prntscr.com/j4rkcu
  11. Šo jau var itkā "Slēgt". Edits: http://prntscr.com/j4rhks http://prntscr.com/j4rhuw http://prntscr.com/j4ri1k Tālāk aizgāja mūsu sarakste par ko jaunu.. To pašu var apgalvot pats #Kekss - Galvenais Foruma Moderātors.
  12. Šito atguvu no foruma,teica ka drīkstu izmantot tikai 1 foruma lietotāju, lai neizmantoju iepriekšējos.. Pagaidi takk <3 .. Edits: http://prntscr.com/j4rhks http://prntscr.com/j4rhuw http://prntscr.com/j4ri1k Tālāk aizgāja mūsu sarakste par ko jaunu.. To pašu var apgalvot pats #Kekss - Galvenais Foruma Moderātors.
  13. Papildinu sūdzību par #Džihāgistu Gerkanu. Kā arī Disslike spamošana kā tava prioritāte šajā sūdzība par tevīm: https://prnt.sc/j4r0a5 https://prnt.sc/j4r66j https://prnt.sc/j4r6iu https://prnt.sc/j4r6pj https://prnt.sc/j4r721
  14. Iemetīšu saraksti ar @Kekss - atguvu savu īsto forumu, un teica to, lai neizmantoju iepriekšējos. ;) +Pats @Kekss to var apgalvot. Editā būs redzams. (Uzradies heiteris)
×
×
  • Create New...