• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Frenk_Capone

Lietotājs
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About Frenk_Capone

  • Birthday 10/11/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Nothing doing :D
  • InGame
    Frenk_Capone

Frenk_Capone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. VZ nav pārkāpums, pārkāpums šajā gadijumā var būt VZ spam, VZ mix utt
  2. Apskati Zona 51 sadaļu:http://www.samp.lv/index.php?/forum/20-armija-zona-51/

  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Frenk_Capone 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Aleksandrs_Sutiners 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo MIX, jo cik atceros vārds ''meh'' arī ir mix 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Frenk_Capone 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Edvards_Kalva 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): 1. 2.
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?: Frenk_Capone 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Estaban_Rasajo 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?: Frenk_Capone 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Ingus_Antononoks, Ralfs_Kane 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MG, viņi sauca mani vārdā to nezinot 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Frenk_Capone 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Elvis_Capone 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): P.S Elvi sorry ka lieku par tevi sūdzību, bet tev jābeidz mixot! (Un man tak posti jākrāj! )
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Frenk_Capone 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Rey_Lukri 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?: Frenk_Capone 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Brajens_Roglovs 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Frenk_Capone 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Brajens_Roglovs 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: SMS spam, Vienreiz jau uzrakstiju ka viņu nepieņemšu tapēc ka viņš ir NonRP'eris bet viņš visu laiku man raksta lai pieņemu. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...