• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sprunk

Lietotājs+
  • Posts

    235
  • Joined

  • Last visited

About Sprunk

  • Birthday 01/14/2009

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    manas intreses ir intresantas :P
  • InGame
    Mike_Rend

Contact Methods

  • Discord
    PM only

Recent Profile Visitors

192,663 profile views

Sprunk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

97

Reputation

  1. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Rend 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kevin_Matthews 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS, DM mēģinājums, CarDM, QS 4. Kā vainas dēļ tas notika : autism.cs iesaku aizlegt šo failu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. Nevarēja izdomāt neko, vai apnika rakstīt ? http://prntscr.com/fia3yv

    1. Show previous comments  1 more
    2. -Liam

      -Liam

      i smell salt

    3. Delakruze

      Delakruze

      @Žigulis ej lūdzu prom, pārāk salty esi

    4. Sprunk

      Sprunk

      akd, tu tá par to cepies, its onlj geim, vaj jou gav tu bí meeed ?

       

    1. Sarkanais Hlamā

      Sarkanais Hlamā

      Muļķības, šis skaitās tjipa RP serveris un tāpat var

  3. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Rend 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carlo Tomaso Moretti 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : čalis atzinās, ka ir fake acc viņam. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Rend 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Josh Pekka 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : uztaisīja CS, QS 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. Nu diezgan daudziem pa visu šo laiku patrāpijies. http://prntscr.com/ffllyu

    1. Wildcat's

      Wildcat's

      Nu es teikšu, ka ir daudzi kas zin, ka banoti patiesi, bet vienalga iesniedz apelāciju, tīri cerot ka paveiksies un nebūs pierādījumu vai varēs iestāstīt kādu stulbu attaisnojumu.

    2. Sprunk

      Sprunk

      @Wildcat's Manas domas.

  6. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Rend 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Fred Capone 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : apsaukājās 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://prntscr.com/ff5wzg netīšam uzņēmu pusi no ss, ja ar to nepietiek varu ievietot SS no žurnāla, ja arī no tā nepietiek, tad atvainojos par fake sūdzību.
  7. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Rend 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ainars Loleris 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : aizvaino citus spēlētājus. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa, viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://prntscr.com/felf7v
  8. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Rend 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Krishjanis_Valdemars 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : čalis sāka visus šaut un lidināt, ja ar šo vid nepietiek, varu iemest vēl. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Rend 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mack Castellani 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : čalis jailā izsmej RP, admins teica, lai droši metu sūdzību. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)http://prntscr.com/fe8kcd
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Rend 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lamer Samuel 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : veidojām RP situāciju un šis paņem un visus nošauj... 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Rend 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John Core 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : vienk sāka bērt uz mani, kad devu pret uguni pamaniju ka šim HP hack un ierubiju savu filmēšanas aparatūru, 4. Kā vainas dēļ tas notika : sobeita 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. sāku ik pa laikam ar vien vierāk šeit uzturēties, skatos ka kova nedaudz intresējas par updeitiem ...

    1. Show previous comments  1 more
    2. kortess
    3. Hєяηαηɗєz ☭☪

      Hєяηαηɗєz ☭☪

      nav update tik kova pievienoja anticheatus un banu rr

    4. kostķa

      kostķa

      Īsāk vairāk hacker, sūdīgaki anticheat :D

  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Elliot_Horizon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Gvido_Sepity 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : vienk sāka sist ja beigās arī var redzēt RP avoid nelielu 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņ 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...