• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Punktiņa*

Miss
  • Posts

    267
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Punktiņa* last won the day on July 17 2016

Punktiņa* had the most liked content!

About Punktiņa*

Profile Information

  • Gender
    Female
  • InGame
    -

Recent Profile Visitors

9,429 profile views

Punktiņa*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

590

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jenny_Halsey 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kristians_Pudulipo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nu, cilvēks pārsniedza ātrumu un tas tika piefiksēts radarā un tad atbildēja sekojoša atbilde caur rāciju. Cilvēks vienkārši neizprot spēli. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/bvtd45
  2. 1. Tavs niks iekš serverī?:Ann_Halsey 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Kāds no La Cosa Nostras. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Iegūts bizness pēc atļautā laika. (Nobugots) 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņu. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?:Ann_Halsey 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Eva_Capone 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Viss redzams ss- Sms Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika? -Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?:Ann_Halsey 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Maksis_Lambo 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ann_Halsey 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Leo_Duly 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Viss redzams ss- MG, nekādi nevarēja zināt manu vārdu. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  6. . Tavs niks iekš serverī?: Ann_Halsey 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Ervils_Tilts 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Viss redzams ss- Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. 1. Tavs niks serverī: Agnese_Nigga 2. Admina niks serverī: Lexiee_Moore 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites.lv/images/hxtuhx5ta1gs4lw28xb.png 4. Apraksts par situāciju: Tikko reģistrējos serverī. Pirmo reizi, mūžā spēlēju samp un pēkšņi mani nobano par čītošanu,kaut tādu neesmu lietojusi.
×
×
  • Create New...