• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Chuzalicious

Lietotājs+
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

About Chuzalicious

  • Birthday 06/10/1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Ivo_Colosimo

Contact Methods

  • Discord
    ivo.rundzans

Chuzalicious's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

53

Reputation

  1. administrācija? it kā pienākas unbans? 48h jau pagāja, nebija pierādījumi pa to laiku. http://www.samp.lv/index.php?/topic/102741-bans-jim-charleston/

  2. es iestādīšu savu sēklu tavā melnzemē

    1. Delakruze

      Delakruze

      kpc ozh shitas peec rasisma ?

  3. hello and welcome to crushit, today I will crush your mom's pussy with a Big Hydraulic Press!

  4. Ak. Nu un. Atrada sistēmā bugu. 1 cilvēks ar bugotiem kred. Drošvien pašam piedāvātu tu uzreiz piekristu. Rekur. Tu jau ar pazemo citus saucot mūs par klauniem. Ķip adminu draugs. Ja aks viņš bano vai jailo par to. Drošvien tev pateiktu lowaks asaras sprāgtu pa gaisu
  5. Karočē. Lowers nav ins. Lowaks ir ins. Jo lowaks tu viņu pazemo kad viņšir zemāks par tevi un ķip kad tu baigais gailis. Šeit ir insults. Pateiktu tev lowaks tu vai nu uz 5H jailotu vai vispār nahren banotu.
  6. Pa daudz nēesmu sastāstijis. RP bija biki virs " Visi uz heliti" Un es nesēdēju aiz kastes bet gan aiz helīša.
  7. 1. Tavs niks spēlē : Anthony Colosimo 2. Administrātora niks spēlē : Cody Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/b4qcz2 4. Apraksts par situāciju : Karoče. Man notiek karš. Man anti aims noņem wep no rokas. Nu labi. Ko ta es ar rp uzlieku atpakaļ. Pēc kāda brītiņa es nomirstu un esmu hooda. teicu visi uz helīti. Nu lab mēs 2 helītī lidojam nosēžamies es šauju attīru fab aizmuguri un skrienu uz priekšu. Un tad jail par QS 1. Tavs niks spēlē : 2. Administrātora niks spēlē : 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju :
  8. Tapēc kad auto nepirki no veikala bet no kāda cita cilvēka.
  9. Labi. Soreiz tev piekritisu. Domaji PCR-600? Labi lai paliek
  10. Es nebraucu ar moci. Es nosavu edwardu. Es vēlējos soda maiņu pret TK, jo es tiešām nebraucu. Varbūt jauc. Bet es no visas nopietnības šoreiz. Es ar moci nebraucu. Šoreiz es pat atdzīstos kad man ir jādabon sods tikai par TK. P.S paldies drafgs.
  11. 1. Tavs niks spēlē :Anthony_Colosimo 2. Administrātora niks spēlē :Oskar_Raul_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/ahpuvz 4. Apraksts par situāciju : Es Skrienu rinķī ar tec9 un saudijos Edwards maģiski paradas manas ugunis un nosauju vinu. Sāku raudāt. Tad man ieliek jailā par DB. Pirmā doma biaj WTF. Piedod Drafgs. Man šis bija jādara . Esam vel drafgi orv?
  12. Es neuzskatu kad esi suns vai vergs, tas notika terā, otrkārt es jau paskaidroju kas ir pa bugu. Varu pierādīt. Un par to uzi. Es nelietoju uzi man visulaiku bija m4 rokās. Visu terru. Paprasi Jeff_Makaveli vai Sweetam. Man visu terru bija m4
  13. 1. Tavs niks spēlē : Anthony_Colosimo 2. Administrātora niks spēlē : Tony_Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prntscr.com/afkoqt 4. Apraksts par situāciju : Man notiek terra. Man ir tāds bugs kad šauju man vnk nomainās ierocis uz roku. Šī problēma man jau ir ilgi. Kad es mainu atpakaļ pēc šī pārpratuma tad es turpinu karot. Pēc kādas 1 minūtes mani ieliek cietumā par QS. Labi. Saprotu kad viņs tajā brīdi neskatījās kad man noņēmās ierocis. Bet nu ja domājat kad tā bija tad ir jāliek 50min nevis 80min.
×
×
  • Create New...