• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

EEERGLIS

Lietotājs+
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

About EEERGLIS

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    John_Ocean

Contact Methods

  • Discord
    kolkailgvars

Recent Profile Visitors

2,114 profile views

EEERGLIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-24

Reputation

  1. Šeit raksta pārkāpējs""..Vārds "atpisies" nav īsti lamuvārds. Tu man teici kad man būšot 7 dienu bans par šito? Es labi ja redzu šī topika nākotni - nav pierādījumi.
  2. Pat šaujot parastus playerus ierocis noņemās. Un kad izkiko šaušanas laikā tad visi ieroči pazūd. Atkal anticheat suc, jau iepriekšējais bija suc kur nu vēl šis tāpat hakeri var hakot uz nebēdu neskatoties vai viņiem ieroči parādāš vai paūd. TC, anticheat off vai labu anticheat on.
  3. Laipni lukti analfabetu klupina!

    1. Brūce

      Brūce

      Ei dilst, sdulpais itiotz

    2. EEERGLIS

      EEERGLIS

      Plastlastlisu mamai! Csukis sickais.

  4. 1. Tavs niks spēlē :John_Ocean 2. Administrātora niks spēlē :Jim_Mendez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Adminstrators kā policists bez rp uzliek 7 zvaigznītes. Ja nemaldos 7 zvaigznes liek ārkārtes gadījumos nevis armijniekam kurš dara savu pienākumu un sargā valsti. Iesaku šito te adminu acc lvl down vai banot uz visu mūžu no mentenes. Tur pat nebija neatļautais ātrums, uz tās šosejas atļautais ir 90km/h un aiz spriedzes adminis mani ielika cietumā par CarDm kautvai tur es nebiju vainīgs. (ielika uz 7200 sec)
  5. 1. Apraksts par problēmu : Šautuvē ir ieroču bugs ar kura palīdzību var dabūt 1k lodes pa velti. + tur notiek daudz nonrp: DM, CS, QS, CK, PK, ABUSE. P.s. Personu kura mani atvāca lūdzu nemetiet cietumā, jo es to palūdzu ar ooc. QS, CS, DM tika veidots priekš video. Vai arī kad iziet off tad tās 1k lodes iedodās. Un ja iejeit šāutuvē pazūd visi iepriekšējie ieroči. 3. Pierādījumi par problēmu : https://www.youtube.com/watch?v=JPqSA1m3efY&feature=youtu.be Tagad tā vieta izskatāš šādi:
  6. 1. Apraksts par problēmu : Zonā 51 cietuma durvis ir sabugotas, tajās nevar normāli iejiet iekšā. 3. Pierādījumi par problēmu : https://www.youtube.com/watch?v=h8katrP0Nbo&feature=youtu.be
  7. Man ir neizsakāms prieks par tavu augšamcelšanos!!!!

  8. Vispār atbildi gan. No tevis tika banots nevis no tā tur. A prikols tas, kad viņš vispār nebija afk. Priškam vispār kikot ja nerādās (afk) ? Ja nemaldos jums ir komanda /afk kur var redzēt spēlātājus kuri ir afk un to laiku, kikojiet viņus. A mož viņš aizgāja pēc ūdens un uzreiz kick uzmetās. Šitā te admiņu loģika nestrādā jums. ;) Tony par tevīm ir ļoti daudz sūdzības. Bani nepatiesi, ķurķi nepatiesi, kiki un utt. Kāda velna pēc tu vēl esi administrācijas sarakstā?
  9. 1. Tavs niks spēlē :John Ocean 2. Administrātora niks spēlē : Tony Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Tonys bez nekādas specošanas izkiko personu ar niku Gonzales... Tā nav pirmā reize kad šis adminis* kautko dara ne pa ķeksi. Pat tad kad uzrakstu reportu par personu kurai jābūt cietumā pēc "sūdzības par spēlētaju" beigu admiņa nosacījuma, viņš to ignorē. Pieprasu admiņa pazemināšānu. Visvairāk nepatiesi bani, ķurķi un izmešanas - pazemināšana. Šeit vispār bans par neko. - http://www.samp.lv/index.php?/topic/65203-bans-john-ocean/ Ir tādas lietas daudz.
  10. https://youtu.be/Uh7d61eo0lI Nav haku. Anticheat gluko. Nelagoja. Normali savu. Viss chillina.
  11. Paskaties video. Tur nav nekur nekads aims. Prosta hujarijos. Nu ja video ir slikta kvalitate, bet es jau lieku youtube. Un kads cleo? Es pat nezinu kur var dabut cleo. Es vispar nezinu kur var dabut kadu no gta hakiem.
  12. 1. Apraksts par problēmu : Nu tatad, ka jau visi zina es esmu nenormals dmeris. Visi, nu pratiski visi uzsakta kad es lietoju aimu. Nu un vel paradas kautkads anticheat kas ir normali bugains un rezultats ir sekojos... Tiklidz kad kadam ieberu aptuveni 10 lodes bashka, tieku kikots aizdomam par hakosanu. Nu ludzu video ieliku kur redzams ka es random pilsoni novacu bez nekada aim. 3. Pierādījumi par problēmu : http://failiem.lv/u/zbayiea http://failiem.lv/g/zbayiea#aa/gta_sa+2015-10-24+17-34-57-03.avi
  13. 1. Tavs niks spēlē :Cormac_Oneill 2. Administrātora niks spēlē :Benjamin_Van_Leeuwen 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.bildites.lv/images/lg4x1n33ph1bny5tq5.png 4. Apraksts par situāciju :Es saku piekasities modam par to kad vins neprot darit savus pienakumus serveri. Vins bez nekada rp rikojas ( zel kad nav video). Un ir redzams kad beznekada iemesla vins man izkikoja. Tas ir diezgan berniscigi. Modiem ir jaspeco speletaji nevis bez rp jaspele.
  14. 1. Tavs niks iekš serverī?:John Ocean 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Jackie_Tyler, Ruslans_Yank, Justin_Keenann, Edward_Capone, Jack_Hill 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Tur ir jaskatās visos ss jo es tur vairākus notvēru vienā laikā. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://failiem.lv/u/dtfjsvu Lūdzu paši saktaties pa ss kas tas ir db vai dm utt, jo tur bija tik daudzi pārkāpēji kad tos nevarētu salikt atsevišķos topikos tāpēc ir viens.
×
×
  • Create New...