• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Gastons*

Lietotājs+
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

About Gastons*

  • Birthday 09/03/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Gatis_Smith

Contact Methods

  • Discord
    pa pm

Recent Profile Visitors

1,315 profile views

Gastons*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?:Gatis_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Rey_Fortness 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:OOCInsult nosauca mani par botu 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): 1. Tavs niks iekš serverī?:Gatis_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Jack_Taylor 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:CS,DM,NONRP,OOCInsult 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  2. 1. Tavs niks iekš serverī?:Gatis_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Eduard_Grover 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Apsaukājās 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. Kaut ātrāk būtu vasara,apnika skola

    1. darkijs <3 mpsa best

      darkijs <3 mpsa best

      varētu skolu visu cauru gadu! <3 school

  4. 1. Tavs niks iekš serverī?:Gatis_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Mey_Gipsoon 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:CS 4. Kā vainas dēļ tas notika? - viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?:Gatis_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Rey_Fortness 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:OOCInsult 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?:Gatis_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Ingus_Antononoks,Janis_Wipe 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Ingusam_Mix,Jānim-Cs 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?:Gatis_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Tas lo* prasīja lai uztūnēju.Es kad viņam tūnēju,bet viņš atsaka.Es izlaidu un viņš sāka dirst man virsū 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?:Gatis_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Tom_Owen 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Cs,vēlāk DM bet to nevar redzēt.Viņa dēl es tiku cietumā 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): 1. Tavs niks iekš serverī?:Gatis_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Indulis_Bundulis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?:Gatis_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Helvijs_Grams 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:OocInsult 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?:Gatis_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Edgars_Hesa 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Liek NonRp MG zvaigznes 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?:Gatis_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Maksis_Lambo 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:NonRp,OOC Insult 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?:Gatis_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Rey_ 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:OOCInsult 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Daļa viņa,daļa mana,jo es viņam gribēju pārdot mašīnu pa 300k 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  13. 1. Tavs niks iekš serverī?:Gatis_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Carlos_Mendez 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Zog Warehouse 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Zagļa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  14. 1. Tavs niks iekš serverī?:Gatis_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Alex_Nurubins,Daniel_Franko 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Mix,DB 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...