• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Capone*

Lietotājs
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Capone*

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Elliots Capone

Contact Methods

  • Discord
    Capone0243

Capone*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?:Roberts_Cobalte 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:William_Carson 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:CS,DM,QS,CarDM 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  2. Nesanaks kad es ieeju mani met uz reiz ara Bet var pamaiginat,uzaicinasu skype
  3. Tatad es pirms kadam 3dienam es gaju uzs savu veco profilu Roberts_Kandalee Nu sodien iegaju mani vienmer kiko ara es nesapratu bet pec kadam 5min kad iegaju paskroloju wep un ieraudziju mini gun! Es nesapratu no kurienas tas ir un man liekas ka manu profilu uzlauza citeri tapec ludzat varat man nonemt minigun vai rr manu prof un iedot 5lvl lai uz jauna nika Ruffus_Rossi iedot atpakal 5lvl Es jus ludzu P.S Nezinaju kur rakstit tape te uzrakstiju Ja neticat varu SS iedot
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?:Ruffus_Rossi 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Nick_Quarz 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:DM 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?:Ruffus_Rossi 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Roberts_Petrovics Hariss vilders James Cameron 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:VZ 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vinu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?:Ruffus_Rossi 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Edgars zalais 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:DB 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?:Ruffus_Rossi 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Frenk capone 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:DM,QS 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...