• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Kyle.B

Lietotājs+
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

About Kyle.B

  • Birthday 12/31/2013

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Kyle_Blake

Recent Profile Visitors

1,026 profile views

Kyle.B's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

57

Reputation

  1. Tas nav talants uzlikt skaņu pa virsu, bet ok Krūgeram lodes neiet nost - banot arī viņu
  2. Tu jau AFK neej, kad pa tevi šauj, bet kad beidz šaut + sarunā dzirdams, ka runā par kautkādu nospread, hakeri ye? BUSTED, BANS ARĪ TITO, JO NOPROTU, KA ŠIS TUR RUNĀJA PAR NOSPREAD
  3. Servera kļūda - Tātad, Īpašnieks jeb Audio vai Antonio Kova (vienalga), par OOC naudu papildinājis warehouse Apraksts par kļūdu/bugu(Ko darīji) - Tātad, serveris ir nonRPisks, jo IC lietas var nopirkt par OOC naudu, respektīvi - MG, bet Audio, protams, par to ir vienalga, jo naudiņa tak ienāk, bet citiem tas ļoti bojā spēli un tapēc būtu jauki, ja warehouse vajadzētu kačāt pašiem, nevis nopirkt, kā arī naudu, lai pelna pats, nevis Tito tagad ir dahuja un vairāk, un visiem italian mafia biedriem izdalīti pāris milioni, tas ir liels MG, nonRP Pierādījumi. (Screens,uzņemiet ar f8) -
  4. Tad izrubi hax un tu atkal zaudesi :pff: _2: Nebija RP liguma, viss skaidrs - TC
  5. Paraugs kā pareizi veidot sūdzību! 1. Tavs niks iekš serverī?:Logan's Wollem 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Igors Mihailovs 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:ES vedu kravu,bet šis jauneklis piebrauc priekšā un sāk šaut,Es nesaprotu kas notiek,tad es ieslēdzu Filmēšanas ierīci un filmēju [DM+NonRP]Es apzinos kad man bija OOC insults,bet netīšām paspruka tas ))* Varat darīt ko gribat ar mani,bet es vēlētos,lai šādus spēlētājus uzliek uz banāna visamz 7. dienu bans! 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Noteikumi! Sūdzību sadaļa var postot tikai pārkāpējs , cietušais , administratori , un ipašnieks! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzību sadaļā kategoriski aizliekts lietot rupjus un aizkarošus vārdus! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzības obligāti jābūt gan /timestamp , gan /time kopā! Savadāk sūdzība netiks iszkatīta!
  6. Paraugs kā pareizi veidot sūdzību! 1. Tavs niks iekš serverī?:Logan's Wollem 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Rey Levin 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:[DM+Stāvošs DB] 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Noteikumi! Sūdzību sadaļa var postot tikai pārkāpējs , cietušais , administratori , un ipašnieks! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzību sadaļā kategoriski aizliekts lietot rupjus un aizkarošus vārdus! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzības obligāti jābūt gan /timestamp , gan /time kopā! Savadāk sūdzība netiks iszkatīta!
  7. Amm...Ja māja pazūd,tad mašīna paliek,ja nopirksi citur māju,tad tev mašīna būs tāda pati kāda tev bija!
  8. Sarunā ar ''Audio'' Vai tagadējo ''īpašnieku'' Caur DB palīdzēs tev...
  9. Paraugs kā pareizi veidot sūdzību! 1. Tavs niks iekš serverī?:Logan's Wollem 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Kristofer Rodrigez 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:[NJ] 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Noteikumi! Sūdzību sadaļa var postot tikai pārkāpējs , cietušais , administratori , un ipašnieks! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzību sadaļā kategoriski aizliekts lietot rupjus un aizkarošus vārdus! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzības obligāti jābūt gan /timestamp , gan /time kopā! Savadāk sūdzība netiks iszkatīta!
  10. Paraugs kā pareizi veidot sūdzību! 1. Tavs niks iekš serverī?:Logan's Wollem 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Taylor Niec 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:[DM,CS,QS,MIX] 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Noteikumi! Sūdzību sadaļa var postot tikai pārkāpējs , cietušais , administratori , un ipašnieks! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzību sadaļā kategoriski aizliekts lietot rupjus un aizkarošus vārdus! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzības obligāti jābūt gan /timestamp , gan /time kopā! Savadāk sūdzība netiks iszkatīta!
  11. Paraugs kā pareizi veidot sūdzību! 1. Tavs niks iekš serverī?:Logan's Wollem 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Rokijs Jordan 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:[MIX] 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.bildites.lv/images/5kl8oue8g8ws2ljh02a.png Noteikumi! Sūdzību sadaļa var postot tikai pārkāpējs , cietušais , administratori , un ipašnieks! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzību sadaļā kategoriski aizliekts lietot rupjus un aizkarošus vārdus! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzības obligāti jābūt gan /timestamp , gan /time kopā! Savadāk sūdzība netiks iszkatīta!
  12. Paraugs kā pareizi veidot sūdzību! 1. Tavs niks iekš serverī?:Logan's Wollem 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Artūrs Pelmeniss 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:[MIX] 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.bildites.lv/images/oe61ocasztg13kofynx.png Noteikumi! Sūdzību sadaļa var postot tikai pārkāpējs , cietušais , administratori , un ipašnieks! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzību sadaļā kategoriski aizliekts lietot rupjus un aizkarošus vārdus! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzības obligāti jābūt gan /timestamp , gan /time kopā! Savadāk sūdzība netiks iszkatīta!
  13. Paraugs kā pareizi veidot sūdzību! 1. Tavs niks iekš serverī?:Logan's Wollem 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Funky Finn 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:[MIX] 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.bildites.lv/images/gxikpc7l9u89xoaecrgn.png http://www.bildites.lv/images/00bc3ieu5n1gr3bkwptu.png Noteikumi! Sūdzību sadaļa var postot tikai pārkāpējs , cietušais , administratori , un ipašnieks! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzību sadaļā kategoriski aizliekts lietot rupjus un aizkarošus vārdus! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzības obligāti jābūt gan /timestamp , gan /time kopā! Savadāk sūdzība netiks iszkatīta!
  14. Paraugs kā pareizi veidot sūdzību! 1. Tavs niks iekš serverī?:Logan's Wollem 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Den Smith 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Spawnā [ CS + DM] 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.bildites.lv/images/x6qh8l2zp4hvtpvbhjgi.png http://www.bildites.lv/images/en2l741a7jspiwali0tk.png http://www.bildites.lv/images/eq9py93kwyczkr0oojoq.png
×
×
  • Create New...