• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Melone

Lietotājs+
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

About Melone

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Montēšana, videospēles, sporta aktivitātes...
  • InGame
    Jack Meloni

Contact Methods

  • Discord
    PM

Melone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jack_Meloni 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Harry_Lane 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : RP avoid, log off 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Es beigās noRPoju par traumām tikai tāpēc, ka pie pludmales, kad ietriecos, es nenoRPoju sekas, lai gan es nezinu, kāpēc pakaļdzīšanās laikā vajag RPot, jo cilvēks, kurš neuzliek traumu RP uz bindera, RPojot sekas jau bēgli pazaudē. (Screenshots vai Video)
  2. Nošāva un CarDM? Nezinu, ja zini, kurš ir vainīgs, tad met video. Varbūt kāds no omegas, varbūt mans kolēģis...
  3. Sāksim ar to, ka tu ieskrēji manā auto, kad braucu no SF uz LS. Tad, kad teicu, lai tu apstājies, tu bēgi. Kāds sakars ar mg zvaigznēm, ja tu no manis aizbēgi un es caur datubāzi izsludinu tevi meklēšanā. Es piebraucu klāt pie tevis tāpēc, ka /su var uzlikt, kad spēlētājs ir tuvumā, tas ir stulbi un to vajadzētu salabot. Tad es uzliku zvaigznes un braucu prom, lai nebūtu tiešām mg, ka izmantoju find bez rp. Kad uzliku zvaigznes, es braucu uz sfpd iecirkni, lai RPotu tavu gps izsekošanu un tad pa jaunu arestētu tevi
  4. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jack_Meloni 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kevin_Moreti 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Rp avoid, log off 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jack_Meloni 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sandis_Osis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Rp avoid, log off 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. Nu vispār jau tu saki pirmais Jeffam sist, es tev saku vinu pūst, bet tev jau redzams, ka ir RP avoid. Tu gribi teikt, ka tev nebija seku no asargazes un tu varēji turpināt kauties? Pats sevi iegāzi //rakstu no telefona
  7. Nu vispār jau tu pats saki sist musu līderi un mēs tikai aizstavejam vinu. Otrkārt tavs draugs arī mūs sita, mēs vinu pec rp cuffojam, bet nepaspejam uzlikt /cuff un vins saka bēgt. Vnk tas RP no jūsu puses. //Rakstu no telefona
  8. Pirmkārt tur NonRP driving nevar redzēt! Otrkārt tu pats uztaisīji RP avoid un vnk aizbēgi, lai gan biju tevi apturējis. Treškārt, ja esi tāds idiots, ka neatšķir IC čatu ar OOC čatu neesmu vainīgs. Kur tu MIX redzi? Liekas šī sūdzība ir galīgākais sviests un var TC!
  9. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī: Jack_Meloni Pārkāpēja segvārds serverī: Gvido_Zeltins Detalizēts apraksts - NonRP, par vienu policiju jau bija sūdzība, tagad atkal. Cik var taisīt tos "NonRP". Ja tiešām grib atņemt transportu, kaut vai lai ar "RP" uztaisa. Vēlos lai mana nauda, ko samaksāju par transportu atgriež pats policists vai administrācija. Tādu lieku 50'000 EUR, lai viņus te mētātu man nav. Tā jau cenšos pelnīt un tad vēl kaut kāds idiots iztraucēs to. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa, nu mana vaina tur nav. Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). Vēlos atpakaļ naudu! Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  10. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī: Jack_Meloni Pārkāpēja segvārds serverī: Gvido_Zeltins Detalizēts apraksts - NonRP, par vienu policiju jau bija sūdzība, tagad atkal. Cik var taisīt tos "NonRP". Ja tiešām grib atņemt transportu, kaut vai lai ar "RP" uztaisa. Vēlos lai mana nauda, ko samaksāju par transportu atgriež pats policists vai administrācija. Tādu lieku 50'000 EUR, lai viņus te mētātu man nav. Tā jau cenšos pelnīt un tad vēl kaut kāds idiots iztraucēs to. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa, nu mana vaina tur nav. Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). Vēlos atpakaļ naudu! Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  11. Nē nu jā, jūsējie atbrauca uz manu hood un nošāva manējos bez "RP". Šeit es tevi nošāvu ar "RP" un atriebos par to, ka jūsējie manējos nošāva. Varbūt tad nevajag pašiem "DM'ot" un tad lieku sūdzību nebūs
  12. Tavs segvārds serverī: Jack_Meloni Pārkāpēja segvārds serverī: Calvin_Fqer Detalizēts apraksts - MG, MIX, NonRP cuff. Video viss redzams Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa. Šī stulbā NonRP'era policista vaina!!!!!! Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). Lūdzu unjail, tas nav normāli!!!!!! Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
×
×
  • Create New...