• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

le1337et

Veterāns
  • Posts

    654
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

le1337et last won the day on November 30 2015

le1337et had the most liked content!

About le1337et

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Ryan Maren

Contact Methods

  • Discord
    live:martyr_39

Recent Profile Visitors

13,199 profile views

le1337et's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

334

Reputation

  1. Man šķiet noteikumā netika minēts,ka tu drīksti/nedrīksti piedalīties karā. Tu drīksti atrasties tikai legālajās un neitrālajās organizācijās.
  2. 1. Tavs niks spēlē : Pavel_Vendetta 2. Administrātora niks spēlē : Ray_Stefanos 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : http://prnt.sc/awonpf
  3. Izveidojās 2 topiki. Šo slēdzu ciet.
  4. Kova,ahujel? Cilvēki speciāli nopērk dārgākās uz brīvas mājas! *** tu appis un cilvēki atkal naudi zaudē! Mana māja maksāja 2m pie slimnīcas!
  5. 1. Tavs niks spēlē : Harry_Atwood 2. Administrātora niks spēlē : Tony_Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Ar sarkasmu laidām uz gsg,viņā itriecās,kamēr noeRPoju sēžū jau jail... http://prntscr.com/959xx2 Ķipa metīsi visus jail un SS nevajadzēs? Sanāk ka bez iemesla arī jail var mest...
  6. 1. Apraksts par problēmu : 2 terras kad vēl 1 nav beigusies! 3. Pierādījumi par problēmu :
  7. Tas nav te jāraksta... thrust- Uz šo skype raksti.... Kovions palīdzēs...
  8. 1. Tavs Niks Forumā : -CukursMAD 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Nevaru atklāt. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Niks. 4. Pierādījumi : (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)
  9. Atradu ko vēl labāku... HZ vai ac viņa vai nav... Bet te redzams,ka pēdējo reizi ienāca 14:06. Un vēlāk vairs nerādījās pēc kā ielika savā pieteikumā rēc,iepostoja te un aizpisās! Padomāju ko pameklēt,jo diezgan dīvaini,ka jauns ac posto TIEŠĪ šajā sūdzibā!
  10. Lūc... Šite ir sūdzība,kur redzams,ka tevi nobano uz 365... Video no Aprīļa,un nav nemaz tik vecs... + Vēl viens kā hax skaitās flooderis! Ja adminiem vajadzēs pilnu SS ar reklāmu,atsūtīšu! Uz SS redzami,ka 2 reizes var pelnīties 365 banānus. + Ja gribi piemeklēšu vēl...
  11. 1. Tavs Niks Forumā : -Cukurs 2. Apsūdzētā Niks Forumā : -BadBoy 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Čalis piesakās uz līderi,bez not ievērošanas! 4. Pierādījumi : 1. Atbild uz negatīvu komentāru! 1. Nav 10 līmenis! 2. var būt melo par 10,jo pat pases kopijas nav!Un tiek dzēsta daļiņa kur vajag pasi! 3.Tiek izmantots vārds IC sadaļā "gang" 4. Pēc RP nevar pat uz darbu ar 9 gadiem kautkur strādāt! 5. Kur ir prasības tiek minēts ka šas būs 10,bet nav pierādījuma ka būs! IC sadaļā jau dzīvo desmit gadus! Domāju kur tādu līderi?! Pietam pats atzinās,ka pieteikumu kopeja no vecā,savēja. Domāju atradīsies kas labāks! E: Toties atradu vēl pārkāpumu! Šie likumi tiek pārkāpti! 1. Nosaukums.... 1. Vārds Gang. 2. Nav tāda "Taxi" vārds latv. val. 3. Līdera nav ir only vadītajs! Palasot šo var redzēt komati stāv randomā salikti! Garumzīmes arī nevisur ir! Lasot un klausoties mūziku... Ieraudzīju šās aizzīmētas vietiņas. Kautkur lasīju/redzēju ka ir aizliegts ievietot šāda tipa porno grāfiju! + tur da*uja lamu vārdu,kurus mamma dzirdot man ar siksnu sadeva! Paldies par SS Dominikam! Dominiks var postot te jo viņa SS!
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Harijs Hajašijs. 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : SS 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MG stari 4. Kā vainas dēļ tas notika : Līdera,uzņem lowakus 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Harijs Hajašijs 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Uz SS 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MG stari 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Tikai kāds sakar ar vilcieniem?? Pro menti ;/ SFPD līderis lowakus joprojām pieņem -.-
×
×
  • Create New...