• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Robiitis

OldSchool
  • Posts

    749
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Robiitis last won the day on June 12 2019

Robiitis had the most liked content!

Social Info

3 Followers

About Robiitis

  • Birthday 11/07/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Paps

Contact Methods

  • Discord
    Roberts#5836

Recent Profile Visitors

6,001 profile views

Robiitis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

49

Reputation

  1. 1. Tavs niks spēlē : Liam Kennedy 2. Administrātora niks spēlē : Enrique World 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/s7llpi 4. Apraksts par situāciju : Iemeta cietumā par nonrp, kautgan bildē ļoti skaidri un gaiši redzams, ka rp pēc avārijas ir bijis.
  2. Protestēju, tur nav OOC insults, tur ir tikai draudi, neko tādu nesaskatu. Manuprāt tu pats par sevi uztaisīji sūdzību, jo apvainoji mani par čīteri.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Anatols_Zonde 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ron_Danson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC Insults, mani tas ļoti aizskāra. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa, visu laiku apvaino mani par hakeri. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/s02tna https://prnt.sc/s02u1s
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Anatols_Zonde 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Derek_Muha 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC insults, tas ļoti aizskāra manu sirsniņu, tagad man ir depresija. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/rzqjx2
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Liam Kennedy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mihail Paul 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nezinu 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nezinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. Nē, vaitad kad viņu nopērk, viņš automātiski nesaglabājas ?
  7. 1. Apraksts par problēmu : Tātad, pāris dienas biju nopircis skinu pa 700, vai 750k, vairs neatceros, kāmēr nebiju organizācijā, viss bija labi, iegāju organizācijā, SFPD, gribēju nomainīt skinu, hop pelmeņa skins tā vietā ko biju nopircis, dārgais skins mistiski pazuda. 3. Pierādījumi par problēmu : Nav. @Sarkanais Kamars
  8. Nu pērc to Sand vai nē?

     

  9. 1. Tavs niks spēlē : Bob Shmurda 2. Administrātora niks spēlē : Jame Crawford 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Kova datubāzē redzēs tos divus banus. Par pirmo, okey hakoju, es vainīgs. Bet otrais bans vnk ieeju spēlē un nobano par neko. Domāju šeit nav jēga screen likt jo to visu staff varēsiet redzēt. 4. Apraksts par situāciju : Ļoti bezkaunīgi, nobano, nopērku unbanu. Eju iekšā spēlē, a ko šis, atkal nobano lai gan tikko iegāju spēlē un neko nepārkāpu. Nu lai gudrītis iemet par otro banu pierādijumus, XD tādu nav!!!. Šitam piesedzējam tak ņemat nost adminu, kredīti jau arī no gaisa nekrīt ja godīgi. Viņam ir 1 pierādijums par 1. banu bet 2. bans vnk fake ban, ja viņš gribēs ķipa tos pierādijumus uzvelt uz 2. bana lai man atkal būtu jāpērk unbans, varēsiet laikus salīdzināt ar to tajā video un ar 2. bana laiku. ŅEMAT TAM PIESEDZĒJAM NOST ADMINU. Varat spamot dislike i dont fucking care. Btw varbūt viņam pat par 1. banu nav pierādijumi, nu nekas Kova paskatīsies.
  10. Emm, es tas nebiju varu cleo mapi iemest vari pārskatīt. Kova nu nez es neko nedarīju, es neredzēju piemēram, ka krāsas mainās, vrbt kāds glitch, nu ja man vēl iedos banu pa šito tad tu esi kro*lis un attā samp, besī kovai dot naudu tad kad pat nehakoju.
  11. nice hax, vareji nofilmet 30 sec pirmstam, smuks aims
  12. Bļe tas speciāli, man nekas nav jāņem, jo šeit nekad vairs nespēlēšu.
×
×
  • Create New...