• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Dwayne.

Lietotājs
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About Dwayne.

Contact Methods

  • Discord
    shuze22

Profile Information

  • InGame
    Dwayne_King

Dwayne.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Tavs segvārds serverī: Dwayne_King Pārkāpēja segvārds serverī: Alpine_Stars Detalizēts apraksts - JailDM, OOC insult. Tas jau izskatās pēc laba banāna. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  2. Nu ko tu visu laiku pisies uz manis bļe? Es vispār esmu jail, nezinu kurš hako joptv. Ieliku tikai par tavu skaisto VZ.
  3. Nu redz, ja jau vakar bija admini, tad jau viss bija godīgi un bija visas iespējas paņemt. Nav jau mūsu vaina ka adminu nav. Kaut gan Mayers kaut kur redzējās pēc tam vai kad.
  4. Tas ka tu lieto aimu, nenozīmē ka visi citi arī lieto. Palūgšu izskatīt adminiem sūdzību un pārkāpējam uzlikt atbilstošu sodu.
  5. Tavs segvārds serverī:Dwayne_King Pārkāpēja segvārds serverī: Skyr_Mason Detalizēts apraksts -VZ nepareiza izmanotšana, davai banu. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  6. Tavs segvārds serverī: Dwayne_King Pārkāpēja segvārds serverī: Alekss_Jamesoh Detalizēts apraksts - Vienkārši pro rp ments, piebraucu pie ēstuves, izkāpj ments no mahas, sāk mani DMot. CS, DM, NonRP kamēr pārējie menti aizgāja uz ēstuvi. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video):
  7. Nemaz ne, domā kad nebiju pie pc? vienkārši nekustējos, visu laiku klopēji, nomiru, klopēji, nomiru, klopēju. Ja iedevi pa purnu, tad kāds bija IC iemesls?
  8. Galīgs *****? Pirmstam klopēji mani vislaiku, es vienkārši stāvēju un neko nedarīju, kad pakustējos uzreiz sāki savu pro rp. Ko tad tu tur slēp? baltais jēriņš atradies.
  9. Mr_kiwi ja jau warno viņu te, tad izsaki savu viedokli lūdzu.
  10. 1. Tavs niks serverī:Dwayne_King 2. Admina niks serverī:Edijs_Tremeks 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. Tak nolecu ar mahu no tā kalna pie sf/ls tuneļa, braucot uz LS. Tak jeb*l 10k sec, nav par daudz? :/
  11. Atvainojos par post, bet vēlos palīdzēt. Paskaties vai tur kur sampā logā vadi niku(pašā sākumā kad reģistrējies kur jāraksta niks), vai ir pareizais niks kurš tev ir šajā serverī. Un vai visi simboli ir pareizi. Labākajā gadījumā to niku nodzēs un pa jaunu uzraksti Enriko_Dejus.
  12. Servera kļūda - Izkrišana caur veikala grīdu. Apraksts par kļūdu/bugu(Ko darīji) -T'ātad nopirku bizz pie stacijas(69 centi) un tad ejot iekshaa taja veikalā, es sāku krist no debesīm. Vainosiet manu pingu?-Tā nav man vienīgajam. Es ļoti ceru ka šo bugu sataisīs ātri. Pierādījumi. (Screens,uzņemiet ar f8) - https://www.youtube.com/watch?v=8goZ9pQkahY&feature=youtu.be
  13. 1. Tavs niks iekš serverī?: Dwayne_King 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Rust_Hamilton, Chris_Thompson, Roberts_Deniro, Ray_Jones un John_Johnson 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Kr4 salasījās man te ss un uztaisiju sūdzību: Rust_Hamilton-OOC insult ; Chris_Thompson-Reklāma pa VZ ; Roberts_Deniro-OOC insult ; John_Johnson DB, un Ray_Jones DB līdzdalība. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņu tak. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.bildites.lv/images/g5k3ggc4kclp21wus8d.png http://www.bildites.lv/images/l0r15yz94xlyfnx0mwj.png http://www.bildites.lv/images/23z05dj6jt99ttfg1ci.png http://www.bildites.lv/images/4i87uii2rkfnnfq60q1e.png http://www.bildites.lv/images/a07l5u4gabzxz2utd37.png
×
×
  • Create New...