• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Arč4

Lietotājs+
  • Posts

    390
  • Joined

  • Last visited

About Arč4

  • Birthday 04/18/2003

Profile Information

  • Gender
    Female
  • InGame
    Arturs_Gold

Contact Methods

  • Discord
    arturskolesnikovs

Recent Profile Visitors

3,040 profile views

Arč4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

57

Reputation

  1. Admini, ar kadu RP man butu japiesakas banda? Jarada pase vai jauzgerbj drebes, jo ta tacu banda tiek!!!

    1. calcium.

      calcium.

      Padomā RL, ja tu pieej pie kāda bandjuzas, tu jau automātiski pārģēbsies bandas apģērbā? Ne huj tev. Kāda vel pase? :D

    2. -RIFFA-MNDZ-

      -RIFFA-MNDZ-

      Var taču noerpot dažādas situācijas. Neviens nevelkā vienādas drēbes.. :D Skatoties kādā organizācijā, bet pasi no tās īpašniekam mēdz paņemt pie sevis, kamēr tu uz kādu strādā

    3. -RIFFA-MNDZ-

      -RIFFA-MNDZ-

      Var taču noerpot, kad uzvelc kkādas darbam paredzētas drēbes, specūras, jo parasti darbs tiek piedāvāts, un tu neko nezini par šo cilvēku un no kurienes vinš ir..

  2. http://imgur.com/04BIb9V Zigi, atrak taisi!
    1. Delakruze

      Delakruze

      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    2. bang
  3. Bēt, forumā ar kk bija rakstīts, ka ja tev ir narkotikas līdzi, u.t.t tu esi banda/mafia, tu nedrīksti ļaut sevi noķert, tev ir jamūk ar kājām/mašīnu, jo par to draud cietums.
  4. Bet, tur nebija nekur stāstīts, ka esi salietojies, u.t.t, tev bija līdzi tas nozīmē ja viņš saka, tad,CS, tur ar narkotikām apstājies pie policista. Padomā. Lai skatas 6.LVL vai kāds gudrāks.
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem 1. Tavs niks spēlē :Artjoms_Gold 2. Administrātora niks spēlē :Edijs_Krasa. 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://failiem.lv/u/zrrpsjd 4. Apraksts par situāciju : Administrātors Edijs_Krāsa, cenšas apstrīdēt, ka CS, neskatias, kad viņš ir bandā, un viņu aptur Policija, un viņš ļauj sevi pārbaudīt, un tā talāk, kad viņam kabatā bija Narkotikas, jo par /o rakstīja, ka Atradās izplatītājs, un tas bija Edijs Krāsa
  6. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Artjoms_Gold 2. Administrātora niks spēlē :Frank_Underwood 3. Pierādījumi par pārkāpumu :Nevajag, pieteiks ka Bobs pateiks ka ir banojis. 4. Apraksts par situāciju :Foruma bija ss, kur man pings bija 300+ un vienc uzfilmēju, nu neko darīt, jāsaņem tas bans, saņēmu no Boba, sarunāju ar draugu, un nopirka unban, visas dienas garumā neko Arvis nedarīja, bet vakarā, opā, sagribējās Arčomam velvienu banu uzbāst.
  7. Tātad jā, varat TC un admini banot, tāpat tur itkā redzems hphax, bet man rādīja ka lodes lido cauri, esi panācis savu Costja, varat banot, bet ja ir iespējams, banojat par Ping, vai kautko tādu, bet uz 365. Nepatīk sabojāt reputāciju dēļ 300 ping.
  8. Es tev talāk šāvu un tev ar hp hax. Man tanī dienā pings bija 300. Un varat banot, man KKPD, man rādija ka lodes lido cauri.
  9. Tito, tu saki IM RP ir? :D Pašam smiekli nenāk, satieku IM uz ielas un šie HP On-Aim On, un nu tik sāksies dm. Nevis RP bet Hax.

    1. Tito.Z

      Tito.Z

      Varbūt ka satika TEVI ? Tapēc arī šāva? :D tu tak esi nīstākais cilvēks serverī. :D

    2. Arč4

      Arč4

      Kāds sakars ka es esmu nīstākais cilvēks serverī, ir cilvēki kam patīku, un kam nepatīk, tiem kam nepatīk ir savi iemesli, un nēsmu neko visiem izdarījis?

       

    3. Arč4

      Arč4

      BadBoy, da var viņu izlikt, nekas tur nav, tik vajag īsto sastāvu, jo Tito bez Teiloriem un haxiem neko nevar.

  10. Ak dievs, šās jau skola, tā negribas.

    1. Show previous comments  1 more
    2. Krakeris*
    3. Osᴋᴀʀ Rᴀᴜʟ Vᴇɴᴅᴇᴛᴛᴀ

      Osᴋᴀʀ Rᴀᴜʟ Vᴇɴᴅᴇᴛᴛᴀ

      Pierodi , man vispār brīvdienu nebija ;/

    4. Wildcat's

      Wildcat's

      Jā, nepatīk jau tā skola. Bet tlt jau vasaras brīvlaiks.

  11. Tavs segvārds serverī:Artjoms_Gold Pārkāpēja segvārds serverī:Leon_Bloor Detalizēts apraksts -Police Abouse, vnk jauniņais, un japasēž čalim. Kā vainas dēļ, tas notika? -VIņa Pierādījumi:http://www.bildites.lv/viewer.php?file=58y6jm19kglgdai96x.png
  12. Problēma tā, 1 jau ir, ka jūs tiko paši atdzināties par RK. 2) OOC insult, un piedod , tavu rp neredzēju.
  13. Tavs segvārds serverī:Artjoms_Gold Pārkāpēja segvārds serverī:William_Gonzalez-El_Diablo Detalizēts apraksts -Es savā hood ēkā atspawnošānās vietā iegāju afk, paskatīties jauno V.I.P sīstēmu. Un iznācu šie Mix/OOC Insult/ 1 bija rp, 2 ne. Un vnk novāca mani. Nosauca mani par Suni. Kā vainas dēļ, tas notika? -Viņu. Pierādījumi:http://failiem.lv/u/vgyzlcj
×
×
  • Create New...