• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Fasion

Lietotājs
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Fasion

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Markuss Resnis

Fasion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputation

  1. Vnk es jau biju sacis rp kad man Jail 4h. Vnk es domaju ka tev nebija pacietiba gaidīt kamer uzrakstu, TU izdomaji "Aij ko es te gaidisu kamer vins uzrakstis, labak iemetisu vinu jail uz 4h, jo pieradijumi man tak nav nepieciešami"
  2. Kas Tad Būs Man Noņems Cietumu Vai Jābūt Tur Iekša Kāmer Beigsies 16800 Sek. Par To Kad Nepaspēju Uzrakstīt RP.
  3. Gribēju Bet Nevar Jau Tik Ātri Samaksāt Un Arī Otru Lietu. Ja Es Nemaksātu Būtu Rp Avoid Un Cietums Labāk Ārei Samaksāt Un Viss.Bet Nevarēju Paspēt.
  4. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem 1. Tavs niks spēlē :Danny Greene 2. Administrātora niks spēlē : Andrew William 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prnt.sc/cqot0f 4. Apraksts par situāciju :Es Biju Braukājies Ar Domes Mašīnu Pa Staciju Un Netiešam Ietriecos Takšu Siena.Un Es Nepaspēju Sākt Rakstīt Jo Man Polacijas Kungs Teica Jāmaksā Sods Es Teicu Labi.Kad Samaksāju Sodu Es Ātri Rakstu (( /Do Pēc Trieciena Traumas Nav Gūtas,Drošības Josta Nostrādāja )) Bet Nepaspēju Un Ielika Cietuma Par NonRP+CS Un Par To Ir 16800 Sek. Es Nesaprotu Kapēc Jo Es Nebiju Vainīgs Kad Jāmaksā Sods.
  5. Tā Pat Tu Mani Ieliki Cietumā un Teici No Mainīšu Vārdu Izlaidis,Bet Kad Nomainīju Es Jautāju Kad Mani Izlaidis Tu Teici Var Būt Rīt. Tavi Vārdi Nevis Mani. Pieņemšana Bija 21:30 Un tu Mani Ieliki Jail 21:54
  6. Ko Melo Tu Mani Vakar Iemeti Jaill Kad Pieņēma Cilvēkus Uz Ceļa Polaciju Un Tu Mani Iemeti Jail Pieņemšanas Beigas Iemslis Slavenības Vārds // Maini Es Mainīju Bet Ara Nelaiš.
  7. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem 1. Tavs niks spēlē :Danny Greene 2. Administrātora niks spēlē :Jim_Cortez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prnt.sc/cqlatz 4. Apraksts par situāciju :Man Vakar Jim Ielika Jail PAr Slavenības Vārds // Maini Nu Mani Iepriekš Sauca Mark Alister Nu Labi Nomainiju Un Viņš MAni Nelaiš Ara Un Saka Mani ignorē. Visu Laiku Un Nelaiš Ara No Jail.
  8. Es Tevi Cuff un UnCuff Bez RP jo Tu Mani Visu Laiku Nogalināji Man Nebija Ko Citu Darīt.
×
×
  • Create New...