• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Devil_Ones

Lietotājs
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Devil_Ones last won the day on October 2 2015

Devil_Ones had the most liked content!

About Devil_Ones

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Devil_Onez

Devil_Ones's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

  1. Kuram ta negadijies, es jau pa dienu masinas desmit nomainit vareju Pieradijumi: mana sudziba
  2. Var TC! Atguvu profilu. Bus javeido jauna sudziba? lai uzzinatu kuram tika parskaitita nauda[zagla lidzdalibnieks]? Vai tomer Kova iemetis savu aci!? Un nosauks Ta ***vardu.
  3. Varbut kads bus manijis 28.10.2015 no 01:00 lidz 22:00 ON Devil_Onez IG, ludzu zinojiet man.
  4. Ka jau redzat forumu es atguvu, bet IG ta un netieku. Cerams kads tuvakaja laika vares kaut apskatities... Edit: Ka es jau teicu, profils bija uzlausts. Nauda bija ap 2m pari. Auto: Infernus Maja: A klases. Majas konta bija ap 30k, izbeigties pa vienu dienu nevareja. Pieradijumi tam: Lai pipsis tevi parauj, kas to izdarija. Ne kauna ne goda. kaut paroli pamaini beck, pist to naudu jau..vienalga neizspiedisu no tiem ****...pasi saprotat=) Viens man pateica, ka pats vainigs, parole viegla bija:D Pret uzlausanas aizsardziba hujova o_0 PS: Saubos, ka tika lietota citur viena un ta pati parole.
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par server 1. Apraksts par problēmu : Ta jau nav gluzi problema, dazreizs pat loti noderiga stelle, bet baidos, ka admini ja specos vares padomat , ka es chitoju. Un ta, man pieder auto "Infernus", pavizinos un nometu kkur, SF osta vai pat spawna, nav svarigi. Pec kada briza atgriezos uz to vietu, kur pametu savu auto, bet tur tas nav. Itka /locks bija. Tad saku meklet kurs gan vizinas. Ierakstu /findcar un atrodu, tikai pavisam citu auto, ne jau savu, bet svesu ar eksistejoso ipasnieku. Pieskrienu sataisu /lock atsledzas, pieskrien ipasnieks /lock aizveras... Sataisiju rr, savu auto neatradu, pie tam atradu citu auto, kuru ar vareju /lock. Un ta kamer nesataisu /fixcar. 2. Pierādījumi par problēmu :
  6. Tevi Gvido paklausīt, tad visi vienmēr kko raud, kauc....da papist pilnībā, nav jau pirmā reize. Citi menti kaut pienāk un pasaka,ka tu tagad pisisies uz mājām ar kājām..
  7. Tā pati huiņa spawna... Šīs mentara Gvido Z. debils vai? Prasu kur RP? ka viņam MG, saka datubāze numurus nozīmēja. Kādus Na^ui numurus stāvot spavna ar mopēdu, ar čižiem runādams. Viņam spidometra vieta ko dators iebūvēts? saprotu ja ar mašīnu būtu.. vai nokija 33.10 līdzi bija kur viss reģistrēts... Prasu kvīti sūta sūdzību rakstīt...wtf? vienā vārdā sakot MudilA
×
×
  • Create New...