• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-KeenannJon-

OldSchool
  • Posts

    792
  • Joined

  • Last visited

About -KeenannJon-

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Jon_Keenann

Contact Methods

  • Discord
    botaks123

Recent Profile Visitors

11,249 profile views

-KeenannJon-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

133

Reputation

  1. Pārdodu kredītus par REALE LAIFE REAL MONAY

  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jonathan K 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gunča 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 4. Kā vainas dēļ tas notika : Gunčas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/iqjnsg
  3. tak pajāt, kur citur naudu sarushoji.. neturpini šito naudas saraksti vairs.
  4. Nehaxo, tad nelagos.. Sarushojis navdu, sapircis hax, kreditus, tad ari pērc unjail. Lucu neraxti pretī
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jonathan Keenann 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dark 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : pg 4. Kā vainas dēļ tas notika : spam 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/ilksj4 Pērc unjail.
  6. Pērku IG navdu par pubg skiniem, raxtam chata

  7. Pārdodu CSGO ar GlobaL par īstu saamp navdu. (Neraxtat PM)

  8. Bruh.. tikko ienācu serv. aizbraucu pie jums, sapratu ka terra. Tapec uzreiz braucu prom... Pat ieroci neizvilku, un tu to zini! p.s Esmu tajā ss. (newarn)
  9. Vienkārši nē :D Pasties, cik tev viss pārējais lēnām lādējas, nevaino mahu... Pēctam.. tavā video tu uzspeco 06:14 bet es savā screen 06:15 esmu uzraxtijis /b TERRA.. Pa mentiem sākumā dažas lodes pašāvu, jo redzēju, ka pretinieks stāv afk... Labi, tu teici ''jasagaida lielāks lvl'' , bet tu kādām pateici lai izmet mani, ja tu pats beidz spēlēt?!?? Kā arī es reku sūdzībā augšā raxtiju, ka Owens atteicas unjailot redzot šitos 2 ss, tas tikai nozīmē, ka tu nepateici nevienam, bet PC biji.
  10. 1. Tavs niks spēlē :Jon Keenann 2. Administrātora niks spēlē : Dlyan Colucci 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/if5p50 https://prnt.sc/if5p7n 4. Apraksts par situāciju : Iemeta jaila terras laika un izgaja off, nepasakot nevienam adminam, lai iedod unjail kautvai pats atzinas ka sajauca. Owens redzeja abus SS, bet vinam tapat bija par maz pieradijumu.. ??? Maniju Dlyanu foruma(chatojot un raxtit topikos) tapec centos sazinaties gan PM gan chata.. bet bez atbildem. Kratu savu galvu... vnk kratu!
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jon Keenann 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jay Parker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DB 4. Kā vainas dēļ tas notika : ghetto 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://www.youtube.com/watch?v=pEhf_2I0xYU&feature=youtu.be
  12. I mean.... cerams, ka jums arī ir daudz kredīti xD Par tēmu: 100ping... Ir tads bugs kad ieejot serv un neizejot no mājas hp neiet nost kamer neiziet no celtnes.. bet tev jau to nezināt! Anti.
  13. ?dnim ruoy no s’tahW

    1. kaiminzs

      kaiminzs

      !dnim ym no si gnihton

×
×
  • Create New...