• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ruhnu

Lietotājs
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

About Ruhnu

  • Birthday 06/25/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    70cc
  • InGame
    Steven_Fernandez

Contact Methods

  • Discord
    likearuhnu

Ruhnu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Paceļu, jo vēl neviens neko nav teicis, kas notiks tālāk!
  2. Viņš saka, ka var atdot mašīnu, ja viņu unbanos. Video: https://www.youtube.com/watch?v=0VfUQQB6jQI&feature=youtu.be P.S Pēc tam, ka viņš atdos mašīnu varat darīt ar viņu ko gribat.
  3. Video būs pēc stundas apmēram, jo drausmīgs internets.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Steven_Fernandez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Niks_Grams un Keita_Berzina 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Niks pārdeva Elegy un es viņam piedāvāju maiņu pret Jester ar manu piemaksu 200k! Emīls sastādīja apmaiņas līgumu. Niks parakstījās ar rp un kad mašīnu iedevu Keitai viņi abi izgāja no servera un mašīnu es atpakaļ nedabūju. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu abu vainas dēļ! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Video būs drīz.
  5. Tu mani mēģināji nošaut, bez rp. Es tevi nositu pēc tam, kad Laine mani atbrīvoja no rokudzelžiem. Speciāli, vēl darīji tā, lai tās zvaigznes man būtu.
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Steven_Fernandez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daumants_Drufs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nonrp, DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Steven_Fernandez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul_Lopez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MG zvaigznes, nonrp, dm. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Policista dēļ. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://youtu.be/q8H6-7fhirk (Screenshots vai Video)
  8. Pēc bana solīja unjail, neviens admins neatbild!
  9. 1. Tavs niks spēlē : Steven_Fernandez 2. Administrātora niks spēlē : Riffa_Mendez un Arthur_Mayer 3. Pierādījumi par pārkāpumu : BILDE PAR BANU : http://failiem.lv/g/airgcwq#aa/gta_sa+2014-11-20+18-01-22-03.png VIDEO PAR PĀRĀK ILGU JAIL : 4. Apraksts par situāciju : Stacijā viens čalis ietriecās manī un es uzrakstīju /s LOH. Tad man uzreiz sekoja jail uz 10800 sec by Riffa, tad nepagāja piecas minūtes un man uzlika banu Arthur_Mayer.. viss ir redzems video un ss. P.S. Kad es jautāju Riffam, lai samazina laiku viņš ignorēja.
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Steven_Fernandez 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Una_Liberte un Dion_Broker 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Nonrp, DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  11. Iespējams, bet kāds iemesls bija tai mašīnai? :wacko:
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?: Steven_Fernandez 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Stifler_Jones 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Nonrp, DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  13. 1. Tavs niks iekš serverī?: Steven_Fernandez 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Sawyer_Castellanos 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: AIM, DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  14. 1. Tavs niks iekš serverī?: Steven_Fernandez 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jason_Keenann un Ryan_Zambrotta 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DB, DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...