• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Karl_Cool

Lietotājs
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About Karl_Cool

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Karl_Cool

Karl_Cool's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Karl_Cool 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Rick_Borok 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : dm 4. Kā vainas dēļ tas notika : Rick_Borok 5. links
  2. Notika māju rr, lab tas vēl nekas, nopirku jaunu A klases māju vakar pa 3kk, ieliku mājas kontā 10k(max cik nu varēju), pēc idejas naudai jāpietiek divām sutkām pirms zaudēju māju (ja viss notiek bez "palīdzēšanas"). Pa nakti no mājas konta atskaitās vairāki tūkstoši, tas nozīmē, ka uz mājas konta paliek maz naudas, tik maz, ka spēlētājam(no bandas) pietiek dažas reizes uztaisīt /robhouse un nauda no mājas konta ir izzagta līdz nullei, līdz ar to māja pāriet valsts īpašumā un to kāds var nopirkt ( "nocelt" ). Un tā es zaudēju savu jauno māju. Ko varētu uzlabot: noņemt /robhouse un uzlikt lielāku mājas kontu, tā lai pietiek 7 dienām.
  3. 1. Karl_Cool 2. Dominic_Keethon , Peter McBlock 3. DM 4.viņu 5. video
  4. 1.Karl_Cool 2.Laura_Zvirbulite 3.Noteikumu 31. punkts, mašīnai obligāti jābūt kustībā DB + ar rp. Un te neviens no tiem nav. Aiz faba šāvām viens otru, un tam palika maz hp, sajuta nāves smaku un iekāpa mašīnā, un novāca mani ar stāvošo. low 4.video
  5. vai nu viņas maina vārdu vai arī ieliek veceņ skinu =d
  6. 1.Karl_Cool 2.Anthony_Mangano 3.screen 4. Mangān kā tu šito izskaidrosi, tu liec jailā teiloru, bet ieliekos es. Tu izlaid teiloru, es palieku jail. Un mafbiza laikā psc.
  7. Vēlviens variants. Dažādas iestādes/klubi/ēdnīcas īstenībā atrodas citā vietā - ieej piem. klubā un nospied ESC pogu, apskatoties kartē var redzēt, ka atrodies kautkur tālu no tā kluba kur iegāji; nu tās vietas ir bāzētas kkur citur. Tapēc, ja nepaspējat aizskriet ierīt burgeri vai jūs klubā novāc, tad nezvanat dakteriem, jo parādīsies ka jūsu atrašanās vieta ir kkādos laukos (screeni 1.postā) Varbūt var uzlikt, ka atrodoties telpās nevar izdarīt /acceptems?
  8. Tātad dakteriem dažreiz ir nobugoti izsaukumi uz kuriem aizbraukt nevar(nav jēgas). Kā zināms nomirstot dažreiz spēlētājs vēl "nokrīt dažādās vietās" un tikai tad, tur, kur tika novākts/nomiris. Man gadās izsaukumi no šās vietas. Otrs skats šitai nobugotajai vietai. Vēl ir otra vieta kur gadās izsaukumi. Kur man jāpeld? Ja spēlētāji tik ātri nesauktu dakteri, bet pagaidītu dažas sekundes kamēr beidzas tas krišanas bugs kad nomirsti un tad saukt ātros, varbūt sanāktu pareizs(nenobugots) izsaukums. Varbūt to var sataisīt pavisam.
  9. smejies? prasīja salabot bugu, salaboja tālbraucejiem algas =d
  10. 1.Karl_Cool 2.Michael_McGarret 3.DM, mix, insult. Vai viņam nevajadzēja būt banam?. Vairāki spēlētāji sūdzējās, admins topikus aizvēra un liek par katru sūdzību klāt dienas (ban). Reku šis spēlē atkal, viņš vispār reāli bija nobanots? Karoč viņš pirms tam jau DMoja, tagad tas pats + insulto ka es topikus forumā par šo taisu =D bilde1 šis stacijā mani DM, viņu neredz, bet čatu redz kā viņš MIX (+insult?) bilde2 pēc dažām minūtēm aizgāju atpakaļ uz staciju un atkal DM bilde 3&4 viņš atkal DMo 4.Michael_McGarret 5.bilde1 bilde2 bilde3 bilde4 Edits: pa to laiku kamēr taisīju topiku šis nobanots.
  11. 1.Karl_Cool 2.Michael_McGarret & Arvis_Pelmeniss 3. DM, nonrp, wtf. Braucu ar fūri, paņēmu kravu un tūlīt man aiz muguras brauca tie divi, bet viņi bija bez kravas (gribēja manu nopizģīt). Nostūma mani no ceļa, nobloķēja tā, ka nekur netiku - tie sāk dauzīt manu mašīnu līdz tā saplīst. Tas viens bija mehs (pelmenis), šis turpat kautkur izrāva meha mašīnu un steidzās pie manis ar domu ka nu sataisīs fūri un aizbrauks(nopizģīs), bet es sēdēju iekšā ieslēdzies un gaidīju kamēr nomiru (maz hp visa situācija 5 min ilga). Es ceru tiem *** nekas netika. Michael_McGarret jau visu laiku brauc kā ambālis ar fūri, mēģina ietriekties kad pabrauc garām. Par Michael_McGarret jau vakar bija sūdzības,ka viņs DMo ļoooti daudz. 4.Michael_McGarret & Arvis_Pelmeniss 5. bilde1 bilde2
  12. 1.Karl_Cool 2.Michael_McGarett & Arturs_Lee 3.DM no mašīnas 4.Michael_McGarett & Arturs_Lee 5. bilde1 bilde2
×
×
  • Create New...