• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Compadree

Veterāns
  • Posts

    419
  • Joined

  • Last visited

About Compadree

  • Birthday 03/22/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Viss, kas kustās.
  • InGame
    Casey Nash

Recent Profile Visitors

5,692 profile views

Compadree's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

335

Reputation

  1. Ir cilvēki, kas vēlas uztaisīt kopīgu rp gang?

  2. Haha, vismaz kaut kas uzlabo garstāvokli. Man patīk šie mazie, kam sāp sirsniņa. Smieklu deva http://prnt.sc/eq04fs

  3. Skan tehno dubsteps vai traps, bet es palieku latvisks, kā Erenpreiss un VEF's.

    1. Scofield

      Scofield

      Saule, silts laiks, galapunkts ak vai.

      Nesteidzīgi bīdos līdzi konkrētajai plūsmai.

      Grūstās un sūdzās, slikti tam un slikti tai.

      Bet skaidrs ir kad jātic sev un visai savai nācijai.

    2. aprk
    3. officialnastynigga

      officialnastynigga

      stoooaprs

      shis ir mans friistails,

      es to varu!

      tava mamma tik resna, ka nolauza dzimtas kokam zaru

      :DDD

  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Casey Nash 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sanokd Atwood 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņa video ir redzams, ka tiek pārkāpts - DM, PG, CS. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņš jau pārkāpa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://youtu.be/dqVjp01uzDQ Rekur viņa paša video. Savu sodu jau izcietu, kurš nebija nemaz paties.
  5. Ride so quick you would think i'm Houdini.

    1. Klons

      Klons

      La lamborghini, la lamborghini, b*tch you don't see me in my lamborghini.

  6. Everything seems impossible until it's done.

  7. Nav jau nemaz tik slikti . Protams Fruktiņšh ir mūsu darba rūķis ,bet pārējie nav nekādi roboti ,lai sēdētu 24/7 . -.- EDIT : Lūdzams no warn tikai pateicu taisnību .
  8. Var jau izveidot to tirgus vietu ,bet neviens cilvēks pie origo nestāv un nebļauj pārdodu savu māju vai mašīnu ! Kad beidzot tas beigsies .?!
  9. Topika nosaukuma paraugs - [sūdzība] Par kļūdu serverī (kas pa kļūdu) 1.Servera kļūda - Dzelsceļ stacija 2.Apraksts par kļūdu/bugu(Ko darīji) - Dzelsceļ stacija nav nekāds tirgus laukums kur notiek visādi darijumi un pārdošanas lietas nesaprotu ,kapēc mūsu Adminstrātori neko nedara un ļauj tam notikt tas ir milzīgs [ CS ] Un citi liek iekavas beigas tas nozīme ,ka viņi pārdod to OOC ? Tad sāk pārkāpties termini . Vēlos ,lai Adminstrātori kaut ko sāk darīt un sāk mest cietumā . Nepatiks sēdet vairāks nekas tāds nebus . 3.Pierādījumi. (Screens,uzņemiet ar prt sc un ievietots molbertā ,jeb paint) - http://www.bildites.lv/viewer.php?file=81zib4t2xkidykzzhg4.png
  10. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī: Martin_Moon Pārkāpēja segvārds serverī: Bārnijis_Gumballs Detalizēts apraksts - Braucu teica ,lai vedu uz Ef Bi Ai ,bet teicu nevedu tik tāli ,bet sameta man Mg zvaigznes . Un tādus pieņem Ef Bi Ai apsmiekls . Kā vainas dēļ, tas notika? : Viņa . Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). http://www.bildites.lv/viewer.php?file=bvbikjgxu7563ndmxdf.png Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  11. Prasi kādam kam augsts acc lvl . Vaij pameiģini nomainīt ip . Vai paskaties vai nākot iekša serverī ir šadi [ Gatis_Link nevis --> Gatis Link ]
×
×
  • Create New...