• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Flyers

Lietotājs
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About Flyers

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Charlez_Matthew

Contact Methods

  • Discord
    krists104

Flyers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Charlez_Matthew 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kristaps_Levingtons 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Aizgaja strīdi ooc čatā,un tad viņs uztaisija ooc insult. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Protams ka viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://imgur.com/1n5ZkJj Bija 2ooc tapec reku otrais.http://imgur.com/nzrcDlc
  2. 1. Tavs niks spēlē : Charlez_Matthew 2. Administrātora niks spēlē : Benjamin_Van_Leeuwen 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Meginaju screenshot bet radija unavailable to take a screenshot,Bet vinjs zin ko vins izdarija un lai atbild uz šo. 4. Apraksts par situāciju : Es vinam stacija teicu ka vins ir mikstais un lai nāk lauzties,vins mani ne par ko sāka dauzīt ar stoku,es tieši taja brīdi rakstiju : Ja es tevi satikšu vienatnē atičaju iekraušu pa purnu. Tad pec sitieniem ar stoku vinjs ar /do komandu man prasija sekas? Es neredzeju čatu jo rakstiju vinam lai nāk lauzties,un nepaspeju atbildet ar /do komandu ka asino deguns un mazliet sāp ribas, un tad sekoja jail par rp avoid,kaltvai pagaja tikai ja labi 3sec kad vins ar /do komandu paprasija sekas. P.S: Netaisos jail sēdēt 10k sec.
  3. 1. Tavs niks spēlē : Charlez_Matthew 2. Adminstratora niks spēlē: Ricke_Cardinelli 3.Pierādījumi par pārkāpumu: 4.Apraksts par situāciju:Es izeju no bankas,uzkāpju uz rollera,braucu prom un jails par cs?Kur tur cs es nezinu,tad es report uzrakstu:Tu ahujel? Vins atbidēja ar kicku:Pats tu ahujel.
  4. 1. Tavs niks spēlē :Charles_Matthew 2. Admina niks spēle:David_Howard 3.Pieradijumi:http://imgur.com/d1oCny8 4.Situacijas apraksts: Es biju piebraucis pie mazas fabrikas,velejos pastities karu,pēkšni sekoja bans,kur es tur zagu zonu Howard pasaki man? Es velos unban jo es nebiju zona un tā netika zagta.
  5. 1. Tavs niks spēlē :Charles_Matthew 2. Administrātora niks spēlē :Rickie_Cardinelli 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://imgur.com/sv3Hgo1 4. Apraksts par situāciju :Tatad ar draugu Hariju rikojam sacikstes ar rolleriem lidosta,pekšņi jail par ''MG'',es ieprieks OCC čata uzrakstiju ''Harij'',Un pectam sekoja jail par MG uz 2h.Vaitad ja vinu sauc Harijjs tas ir jaraksta IC chata?
  6. 1.Apraksts par problēmu:Tātad es nevaru dabut savu paroli atpakaļ,UCP nestrāda,tas rāda ka uz šo epastu nepastāv šāda nika. 3.Pierādījumi par problēmu:http://imgur.com/h6A5XMx Šoreiz ceru uz veiksmīgāku adminstrātoru atsaucību.
  7. Tatad mans niks Charlez_Matthew Štatā biju nodzīvojis 11.gadus ja nemaldos un vairs neatceros paroli. Caur UCP nevaru dabut atpakaļ rāda ka uz šo epasta adresi šāds niks nepastāv. Lūdzu palīdzību varu nosaukt vecās paroles ja tas ko izmaina.
×
×
  • Create New...