• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

tomkeisij

Lietotājs+
  • Posts

    236
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

tomkeisij last won the day on November 28 2014

tomkeisij had the most liked content!

About tomkeisij

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Tom_Casey

tomkeisij's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

197

Reputation

  1. iečeko manu pieteikumu uz sotw vadītāju. ;)

  2. Nesaprotu tos, kuri pieprasa sev avataru vai signature, viņem uztaisa, bet viņi pat nepaskatās un topiks nogrimst kkur. Nekādas jēgas taisīt kko. -.-

    1. Brūce

      Brūce

      Taisi tiem, kuri ieposto ik pa laikam tur. Es parasti pm aizsūtu linku uz pieprasījumu

  3. happy new year anyone

  4. jums neapnīk jau rakstīt huiņu visu laiku?

  5. Не мы такие, жизнь такая

  6. Kas nav šņaucams tas ir drāžams.

    1. Keɪsɪjs
    2. Dreikijs

      Dreikijs

      Nemaz arī nē - :DDDD

    3. Keɪsɪjs

      Keɪsɪjs

      nu suns nav pisams, samal, iešņauc, lieta darīta! :)

  7. Latvieti, šobrīd nekas man nav sakāms, tikai viens mazs jautājums- KAS PIE VELNA ŠEIT NOTIEK? Vairākās organizācijas 2 līderi, domē tu neko neesi licis, tad pēkšņi esi un tad noņēmi, tagad viņš atkal ir līderis? Starpcitu uz kāda pamata tu liki viņam, ja es neatteicos? Par neaktīvismu tev vienkārši var prasīt, kas par huiņu, nevis likt citam. Tātad, Latvieti, nezinu kā, bet lai Rafaēlam tiek noņemts līderis un Rafaēliņ mazo, nomierini nervus, tu esi atteikts, nevis pieņemts! LOCK THAT BULLSHIT!
  8. Tad man jautājums, kā pie velna viņš ir 2trais mērs? Pilnīgi jebkurš no domes apgalvo, ka Rafaēls ir Gubernātors. Piedod, ka tev, Latvieti šo saku, proti nodomāju, ka tu kā 6lvl to izdarīji, tad laikam pie vainas saucams ir Tito! Gaidu paskaidrojumus no Tito, jo viņš ir vienīgais, kuram te vēl ir 6lvl. E: ORV, es esmu mērs. Šobrīd domē ir 2 mēri.
  9. 1. Tavs niks spēlē : Tom_Casey 2. Administrātora niks spēlē : Jon_Halsey, paļubom Raphael_Mendez Tātad, pats nevaru izskaidrot, vai šī ir sūdzība or smth. Tātad mīļais Rafaēls bija uzrakstījis pieteikumu uz Domi! Jon, kā jaunais ACP nezinādams, ka esmu mērs domē, pieņēma Rafaēla pieteikumu. Es ieraudzīju šo bullšitu un iegāju līderu sarakstā. Tur bija rakstīts, ka noskaidros vai meklē. Es protams IG sastapu Jonu un prasīju, kas par huiņu. Viņš skaidri un gaiši pateici, ka atvainojās, viss tiks izlabots. Jā, pieteikumā redzēju, ka rakstīts ir "Atteikts!" Tagad bija pēdējā nedēļa, es IG tiku tikai galīgos vakaros, proti atzīmju labošanas nedēļa, aktivitāte šonedēļ bija švaka, pats protams to apzinos. Rafaēls kaut ko saēdies un izdomājis, ka uzrakstīs kaut kādu debīlu anketu pats sakot, ka Jons atļāvis. Respektīvi Rafaēls ir iedomājies, ka viņam esot kkādas mēra privilēģijas, no sākuma nesapratu.. Šodien ieeju IG un redzu, ka ir ļoti daudzi jauniņie domē, prasu viņiem, kas par lietu, man saka, ka Rafaēls ir mērs un līdz ar to viņi padomāja, ka es atteicos, taču kaut kā neredzu savu atteikuma posta no organizācijas. Labi, respektīvi es gaidu paskaidrojumus no Jon'a - kādā sakarā tu esi uzlicis Rafaēlu par mēru, ja viņa pieteikumā ir rakstīts atteikts? Tas, ka viņš izveidoja kkādu sranu topiku, nenozīmē, ka viņš var būt mērs? Es neesmu atteicies un domi vadu es, nevis viņš. Tas, ka cilvēks vienu nedēļu nav tik ļoti aktīvs, kā parasti, nenozīmē, ka aiz muguras vari perināt kkādu fufeli. Es saprastu, ja es nepaskaidrotu un neko nepateiktu un vispār ne ig, ne forumā nerādītos, tad viss okei, bet forumā esmu katru dienu un domes sadaļa ir aktīva, ig biju vakaros arī ar visu šo fufeli, to var apliecināt domes biedri. Tagad liecība dabūta un aktivitāte uzlabojas, esmu ig un viss ir okei, bet saskaros ar nākamo problēmu.. Tātad jā, gaidu Jon'a paskaidrojumus! ;)
  10. sliš? kāda jēga tev kaut ko vispār rakstīt? paši skaidri un gaiši redzējāt, ka viss šitais tiek aizmālēts gluži balts, kā arī ar laiku pazūd šādi topiki. 0 jēgas te kkādu traci celt, viņam kka pie dirsas. neaizstāvu, just sayin, nav jēgas, ja paši zināt, ka Tito izspruks sveikā anyway.
  11. свет не горит

×
×
  • Create New...