• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Parkerzs

Lietotājs+
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

About Parkerzs

  • Birthday 07/06/1989

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Nav

Contact Methods

  • Discord
    Privāti.

Recent Profile Visitors

5,727 profile views

Parkerzs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-23

Reputation

  1. Accounts bija uzlausts! Kovixx dabuja man viņu atpakaļ! Rekur pierādijumi: https://failiem.lv/u/7cxwvb95#_ Kr4, tur apskataties laiku screena un tad manos pierādijumos, vairāk nekādus screenus nedošu , jo nu tur būs redzama mana gmail parole un jā, normāls admincc sapratis. ;) īpašais uzlauzējs no foruma: http://www.samp.lv/index.php?/user/144517-%D0%BC%D0%B0%D0%B6%D0%BE%D1%80/ IG nick: Conor Crawford Nu riktīgs mērkaķis tas Ruslans :) :wub:
  2. Tak viņš ar Kārli 24/7 pa skype bazarē, tak Kārlis tam piekāpsies un pateiks, ka nobanoja jau Antoniu pa OOC ins. bet lai iemet pierādijumus arī.... Un tad, kad Antonis aka Viesturs sāka dirst kko tad nemaz neviens admins nebija on un tad viņš arī ar minugun hujārija. :) :) :wub: :) Kā sakās, Viesim -10 kredīti :) :wub:
  3. Nebija tur pēctam nekāds bans, ko tu dirs??? Es tak visu laiku biju on, nu ja bija tad lai Kārlis liek ss, ka tevi nobanoja par OOC ins. vai ari tu ieliec ss.
  4. Nē draukss :) Tevi nobanoja par HAX nejau par OOC ins. :)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Roy Morisey 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Antony Parker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Čubriks prost sāk DM un OOC Ins. :) +bija vēl HAX, minigun, bet to šoreiz nelikšu :) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa, mana drauga Viestura :) 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/rk44j77v#_
  6. Ja varat tad lūdzu newarn, jo es tik palīdzu :D Vidakā nevar redzēt, ka tas ir Jay Parker, kā es rēcu, ka tu kko raksti un burto līdz :D :D :D :D Tak salādē pats haxus un dod pretīm tiem Parkeriem :)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Roy Parker 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Freddy Williams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Prost braucu ar rolleriti un tas sieragalva uzbļauj ''ee daunii cau'' un to uzblauj pa /b čatu, čota ooc ins. ne ? :) Tas tik ir līderis nu es gribeju teikt suns ne lideris :) GL drauks :) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa mammas, ka dēlam iemacija tik rupjus vārdus. :) 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/pmc5gvy8#_ Domā, ka ir kruts, bet RL ielaizaa :) :) Parkerzzs
  8. WHATTT??? Es tak nehakoju.. :( P.s. Tavi haki iesūkâ, tu tak nemaki haxot.
  9. Kā sakāās Robelam 150 kredīti. :D

    1. - TrevorMkvl

      - TrevorMkvl

      Mātes kredītkartes spēks aidā!!

    2. edgy

      edgy

      Pateicu mammai, ka klase brauks ekskursijā, pazudu uz vienu dienu, pectam pa to naudu nopirku kreditus...ez game my boy

  10. Kā sakās Rowellam ir 90 kredīti. :DDDDDD

    1. stiffidy
    2. Maillo

      Maillo

      Tas jau nav nekas daudz, tikai daži unbani :D

  11. Stīvs Gailis esi? :DDDD

    1. Keipers
    2. Parkerzs

      Parkerzs

      Ir, Ir vins LOW admins. :)

  12. Jūūū, ahujjenais LogOff bija, mani nošauj, uzrakstiju ./acceptdeath un biju slimnīcā, citreiz slimnīca pat ir tā, ka uzraksti ./acceptdeath un tev izkiko, bet šoreiz pats uzrakstiju ./q un izgāju, varēji tak uzreiz mani mest jail nejau pēc 10min. :lol:
×
×
  • Create New...