• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Janis_Albatross

Lietotājs
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

About Janis_Albatross

  • Birthday February 6

Profile Information

  • InGame
    Janis_Albatross

Recent Profile Visitors

621 profile views

Janis_Albatross's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-26

Reputation

  1. 1. Tavs niks spēlē : Janis_Albatross 2. Administrātora niks spēlē : Nick_Howard 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Braukāju apkārt ar savu mašīnu, pēkšņi redzu kā policistu mašīna lido apkārt visai pilsētai (nonrp drive) , nolēmu sekot kur tad viņi tā brauc, aizbraucām lidz rifas hoodam, es apstajos tas šitas admins sāk ar savu mašīnu triekties manā, pectam nolēmu izkāpt un gribēju izņemt deagle, nospiedu binda pogu, bet tā nenostrādāja un tad šis administrātors sāka mani spiest nost ar mašīnu (tas nav arī pa noteikumiem), protams, ka es izgāju ārā no spēles, jo man bija ļoti daudz dārgu ieroču. Tātad, gribu redzēt pierādījumus un lai šo administrātoru soda.
  2. Kapēc tu raudi, ka man ir pg nauda? Tapēc, ka tev naudas vispār nav un tev skauž
  3. Kapēc tu raudi, ka man ir pg nauda? Tapēc, ka tev naudas vispār nav un tev skauž
  4. Kapēc tu raudi, ka man ir pg nauda? Tapēc, ka tev naudas vispār nav un tev skauž
  5. Kapēc tu raudi, ka man ir pg nauda? Tapēc, ka tev naudas vispār nav un tev skauž
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beta_howard, Joe_Gainz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Staigāju pa staciju un atkal šie divi sāk šaut pa mani 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beta_howard, Joe_Gainz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sēdēju mašīnā pekšņi šitie divi bezsmadzeņi piebrauc un sāk šaut pa mani. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beta_Howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Jau kuro reizi neatšķir OCC čatu no IC 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/sa5lgl
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beta_Howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Atbraucu uz staciju un saktos, ka šī atkal šaudās 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  10. Čalis taisa roleplay, kad viņam pašam nav nekāda roleplay līmeņa, tikai pārkāpt noteikumus māk.
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beta_howard, Joe_Gainz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Video viss skaidri ir redzams, šadus cilvēkus vajag uz mūžu bloķēt, smadzenes vispār nav. Saucās roleplay servers. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beta_howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Lowaks, neatšķir OOC čatu no IC 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņas vai viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/s9rua8
  13. Stop! Kas pirmais šo iesāka, mēs sākām šaut pa jums pirme? Tātad ja mēs skrienam jums virsū tad tas nozīmē, ka mēs provocējam jūs? Jums sodu neizbēgt.
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jake_Thirst, Beta_howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sēdējām stacijā, nolēmām aizlidot prom un tad grupiņa ar cilvēkiem sāka šaut par mums un mēs apgriezāmies un sākām skriet uz viņu pusi, protams, ka neko nevarējām izdarīt, jo kādam tur 100% bija aimbots. Pēctam visi nomirām un tad šie atbraucu uz slimnīcu un sāka mūs tur šaut. Gudriniekiem garlaicīgi palika. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Neatbildēšu uz šo jautājumu, jo viss ir skaidrs. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...