• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

annikaaa

Miss
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About annikaaa

Profile Information

  • Gender
    Female
  • InGame
    Annika_Son

Contact Methods

  • Discord
    annika.ausmane

Recent Profile Visitors

344 profile views

annikaaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Tev ,kaa adminam vajadzetu parliecinaties par iemeslu kapec bano, likt policistiem mani uncuffot un tad pašaut pa mani , tev neaiznemtu laiku, vajag tikai pacensties, un tu saki ka nelausi skraidiit ar hax, kur tad varu skraidit ja staavu apcietinaata, un mani divi policisti vienkarsi brutaali iegaaz, lai tads admins kaa tu vienkarsi nobanotu.
  2. tad sanāk, ka tagad esmu vainīga , ka Tu neskatījies to mirkli kad mani cuffoja? Tad jau daudzus tā prost deļ tā var banot nost. Sanāk tā - Policija cuffo tevi, tad pec tam tev sauj galvā un sagaida kamēr kāds admins nobanos to nevainīgo cilvēku un tad būs jāčakarējas takā man tagad lai noņemtu banu par to ka neredzējāt kā mani cuffo, un kā policija prost iegāž mani lai man uzliktu banu. Vareji pajautat, lai policija uzraksta uncuff un tad pasauj uz mani. Nevis uzreiz banu uzlikt :)
  3. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Annika_Son 2. Administrātora niks spēlē : Owen_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.samp.lv/index.php?/topic/103009-bansowen-vendetta/ administrators ir iedevis banu, izrādījis sapratni, ka bans iedots bez pamata, bet nedod unban. 4. Apraksts par situāciju : Tātad vakar uzrakstīju bana apelāciju par administratora Owen_Vendetta iedoto banu uz 365 dienām, iemesls - HPH. Zem mana raksta administrators ielika video kur redzams , ka mani ir apcietinājuši policisti un esmu arestēta , stāvu ārā pie mašīnas un man šauj galvā, taču hp neņemas nost. Admins uzilka man banu. Tad nekavējoties uzrakstīju bana apelāciju, jo galugalā neesmu neko izdarījusi un mani nobano . Tad adminam zem sava raksta jautāju, kad noņems man banu. Owen_Vendetta atbildēja , kapēc jāņem nost ja bija HPH? Tad administratoram atbildēju, lai apskatās videoierakstā, ko darīju pirms tam, es braucu ar mašīnu, avarēju, tā uzsprāga un man noņēmās hp, domāju ka tas pierādīs ka nav nekāds hph. Tad administrators atbildēja šo - "Jā, visticamāk biji cuffota, to es neredzēju, ka cuffotu tevi. Ja cuffo HP nenāk nost." pēc šī komentāra no owen sapratu , ka dabūšu unban jo admins izrādīja to ka ir sapratis, ka uzlicis banu nepamatoti. Atcerējos arī to , ka pirms sēdos policistu mašīnā man ar sarkaniem burtiem parādījās "CUFFED" . Biju pārliecināta , ka mani unbanos! Tad rakstīju adminam zem raksta, kad mani beidzot unbanos. Administrators , kaut arī ir online visu laiku, neatbildēja. Domāju, nu labi varbūt nav izlasījis, tad pagāja vel laiks, nekādas ziņas - uzrakstīju private message - kad mani unbanos, jo vēlos spēlēt. Administrators izlasīja, taču nekādas ziņas. Visu iepriekš minēto var lasīt zem mana bana apelācijas - http://www.samp.lv/index.php?/topic/103009-bansowen-vendetta/ Rakstu šo sūdzību, jo nevēlos maksāt 5 eiro, par to ka administrators vienkārši neatbild, neņem nost banu kas ir bez pamata, acīmredzams
×
×
  • Create New...