• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Česis

OldSchool
  • Posts

    335
  • Joined

  • Last visited

About Česis

  • Birthday 08/01/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Eduardo Cheastwood

Recent Profile Visitors

7,237 profile views

Česis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

44

Reputation

  1. laba lama duma lama

    1. Ēriks*
    2. Owendetta

      Owendetta

      Ierunājās ēriks poke lama.

  2. sama lamaa duma lamaa you assuming I'm a human What I gotta do to get it through to you I'm superhuman

    1. flammenwerfer

      flammenwerfer

      Abracadabra, lemons and lime, i sexually identify as optims prime

  3. 1. Tavs niks spēlē :Eduardo_Cheastwood 2. Administrātora niks spēlē :Oskar_Raul_Vendeta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Es ar ieroči rokās sēdēju terrā,kā stāvēja viens ierocis,tā stāvēja,a viņš mani iemet cietumā par qs,un izkiko lai es izlasu noteikumus,es pārlasiju noteikumus,un neatradu to,ka terras laikā jāievero qs.. Kautgan arī man nemaz nebija qs!
  4. Guess Who is Back?I am back!

    1. Desiņa
    2. Šefa
    3. aprk

      aprk

      Guess who doesnt give a shit? Me!

  5. Tas jau bija Skarbi teikts.. Wnk Izlasi Foruma noteikumus,sadraudzējies ar spēlētājiem,un piešausies. Comunity Ir Laba.Populārākā Latvijā.
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Eduardo_Cheastwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lauris_Ozolins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tikko atdzimu,gribēju iziet no slimnīcas,bet kkāds čalis uzskrēja man virsū un prasija vai esmu panels,es pateicu jā,Lauris_Ozolins uzreiz iebļāvās:Nē Tad:Lohs Jebanijs un sāka mani dauzīt 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Eduardo_Cheastwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nikolas_Smith 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : pirmastam viņš man spamoja FIXCAR,un Alexim kko pārmeta ka ķipa pirktais līmenis,pēc kāda laika man uzrakstja SMS ko tev vajag? 2 reizes,nezinu kpc viņš tā prasija,bet es atbildēju Kpc Spamoji FIXCAR un Alexim nav pirktais līmenis )) VIņš uzrakstija: Tu *** tu to nožēlosi )) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/nt6fqzj0tr8pddnxgeeq.png http://www.bildites.lv/images/abe0q6anttj22m5ieaks.png (Screenshots vai Video)
  8. Beidzot apņēmos paradīt visiem kāds es izskatos ārpus datora (iekš SAMP baigais zdorts ne? :D ,Tagad tas viltus bans,netieku serverī!)

×
×
  • Create New...