• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

~Forestiņš~

Lietotājs+
  • Posts

    435
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

~Forestiņš~ last won the day on February 5 2018

~Forestiņš~ had the most liked content!

About ~Forestiņš~

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    #Thug Life #420
  • InGame
    Neal_Forrest

Recent Profile Visitors

6,785 profile views

~Forestiņš~'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

162

Reputation

  1. Kāds nevar iemest linku kur,normalu Gta SA nokačāt?

  2. 1. Tavs Niks Forumā : ~Leo~ 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Puisēns 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Da neko,nav laikam ko darīt un uzspied -5 rep! 4. Pierādījumi : https://prntscr.com/igkk7y https://prntscr.com/igkk4x https://prntscr.com/igkk05 https://prntscr.com/igkjxvhttps://prntscr.com/igkja2 (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)
  3. Jā,pilnība piekritu nost ar ar visu to Richardu sāk jau pieriebties,rekur jauni administrātori ir pieņemti,lai tas Blumentāls iet pensijā,šeit tādu adminu nevajag!
  4. Nu iemeti sūdzību tālāk,vieglāk palika?
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo_Forrest 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ugis_Newber 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Da neko,sekoja mums,un sāka dēmot mašīnu izkāpu nošāva! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nu itkā viņa ne? 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/qs5tk2u9#/
  6. Nu ko lai pasaka? Sākumā domāju jā pieņemšu,bet tad atcerējos ka man teica labāk nevienu nelikt,un tādēļ arī izmetu negribu lai Rusho naudu! Tā ir mana izvēle,kuru pieņemt vai ne tā? Un Omegā pietiek uz doto brīdi cilvēki,kā arī *Omega* neko,vispār nedara tikai pa bāzi nav nevienas operācijas jāveic! Tādēļ izmetu!
  7. Kā jau Liepāja :D https://prnt.sc/ibrz10

    1. #77

      #77

      Ļevais saits. Tas pats kas lika ka Usiks atteicies no fināla,un Briedis finālā

    2. ~Forestiņš~

      ~Forestiņš~

      Nu čali tas ir Liepajas portals :D Tur raksta visu taisnību :D Nezinu par taviem portaliem ļēvajiem :D

      Kur kaut ko lasi :D

  8. Tātad kamēr Dysons,nebūs aktīvs,viņa pienākumus pildīšu es,kamēr atgriezīsies Visiem kuriem ir velme pieteikties Dome iesūta savu sī vī domes sadaļā! Paldies!

  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo_Forrest 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Enrike_Takabis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Neko,braucu uz Sf tas blauj paga,es apstajos saka piedavat ieročus,pa leto! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/yrnudu9p#/
×
×
  • Create New...