• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

CharmZ-

Lietotājs
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

About CharmZ-

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Neo_Makravelli

Contact Methods

  • Discord
    ralfssilins

CharmZ-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Hmm.. cik zinu DM ir tad, kad nošauj bez iemesla, bet šeit bija principā mafijas konflikts, tātad tas ir pamatots iemesls, un turklāt, es biju tas kurš braukāja ar rolleri tajos video un vicinājās ar dūrēm.. kāpēc tu mani tur pieskaitīji?
  2. Problēmas apraksts - Tātad, es nopirku māju pa diviem miljoniem, bet azimirsu viņā ielikt naudu, tāpēc to zaudēju, nākamajā dienā es nopirku māju pa 500k, ieliku naudu mājas kontā, un devos uz ballīti (IRL) atnāku no rīta mājās, domāju paprikoloties iekš samp, ienāku un man rāda, ka es esmu bezpajumtnieks, un esmu izmests no organizācija.. es protams, nesapratu, kā tas ir iespējams, bet samierinājos ar to, taču šodien es nopirku māju par 2 milj. pie slimnīcas, ieliku 20k mājas kontā un devos braukt ar smago mašīnu, jo strādāju prizmā, un man pēkšņi parādīja, ka mana māja ir pārdota valstij, es aizbraucu uz savu māju, un skatos, ka viņa pārdodas pa 9000 es protams pasmaidīju, un centos to nopirkt, bet neizdevās.. tagad esmu bomzis, bez mājas un mašīnas dēļ kaut kāda debīla servera buga. Iespējams tas tāpēc, ka mājas pirkšanas laikā man piederēja viesnīcas numurs... https://failiem.lv/u/3cmmv664 Pieprasu 3,5 miljonu kompensāciju par zaudēto īpašumu, nerviem un laiku.
  3. Caur report var sazināties ar administrātoriem, bet lieta ir tāda, ka es pats esmu desmitiem reižu rakstījis, bet atbildi nēesmu saņēmies, toties runājot par /report id iemesls, ja tu uzraksti id un iemeslu, tad 90% gadījumu admini rīkojas, nu vismaz manos gadījumos. Adminiem ir grūti visam sekot līdzi, it īpaši ja serverī ir tik daudz spēlētāju, kā šodien (142), bet no otras puses skatoties, adminu paliek arvien vairāk, tāpēc, mana teorija ir tāda, ka dažiem adminiem jau ir tā stadija - "aj, vienalga, paši tiks galā" droši warnojat, ja sagādā prieku, warnot cilvēkus, kas cenšas palīdzēt! ;)
  4. 1. Apraksts par problēmu : Es skatos, ka pēdējā laikā samp.lv servera aktivitāte stipri ir augusi, šodien bija online pat 132 cilvēki ,taču, man ļoti nepatīk tas, ka serverī nav neviena csdd darbinieka, man vajag biznesa licenci, vai man slēgs biznesu, bet neviens nevar palīdzēt, rakstit adminiem /report, šie pat neatbild, es rakstīju /report kādas 70 reizes, tas nav normāli, citi cilvēki man jau arī ir rakstījuši, ka paziņoju, ja atrodu kādu no csdd. 2. Pierādījumi par problēmu : Ir vajadzīgi?
  5. Nu, es esmu strādājis ar viņu vienā organizācijā, un varu teikt gandrīz par 90%, ka tā ir viņa, pat draugiem.lvee linku man atsūtīja. Davaj tikai bez warn, gribu atrisināt šo problēmu!
  6. 800k(Māja 500k + ~150k(bija uz mājas konta) + 150k (tagadējā māja,kuru zuadēju)
  7. Naudu atpakaļ?Dēļ kaut kāda pārpratuma man bija jāiztērē vēl 800k,tas nav kruta..
  8. Maucu pēc rekorda. HUJAP(Pilnīgi rokas niez,ieiet un uzspēlēt serverī,bet kamēr neizskatīs nespēlēšu,gaņjau jau māju esmu pazaudējis,bet ***,kamēr taisnība neuzvarēs,es netaisos pat neko darīt)
  9. Man liekas,es rekordu uzstādīšu! UP
  10. Heh...gaidīsi vēl mēnesi,tāpat,kā es VEIKSMI
×
×
  • Create New...