• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Mr.Willie

Lietotājs+
  • Posts

    295
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Mr.Willie last won the day on June 6 2015

Mr.Willie had the most liked content!

Social Info

1 Follower

About Mr.Willie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Willie_Oscary

Recent Profile Visitors

5,142 profile views

Mr.Willie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

58

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Willie_Oscary 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Baiba_Sawyer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Man tur blakus kur vini staveja bija izsaukums. Piebraucu nav ko isti labot izkapju savu labot un mani dm. Man ZB jau tie DMeri tapec sākšu likt sūdzības. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. Ai da neciksti, pats labi zini ka noDMoji mani. Ja ne par DM tad tevi drosi var jailot par CS ka publiska vieta šaudies ar ieroci. Un neataisnojies ka netišam uzspiedi nav pieradijumu ka netišam.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Willie_Oscary 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul_Hayes 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nebija nekada baiga situācija, viņš piebrauca un sāka šaut un beigas nošāva. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. Omg skatos serveri ir tādas problēmas ar policiju. Lielākā daļa policijas ir tik low rp, nerunaju par bindiem, bet situacijas kad uz civilajiem prost sak temēmēt ar automatiem, pārkāpj visus terminus bh utt. Vistrakākais ka pat nav nekādas nojausmas kā policijai būtu jastrādā, galvnais ka cops and robbery serveri iemest cietuma vai kādu nošaut. Un tajā pašā skaitā līderis kurš vēl taisa mentu video, cipa itka labu darbu darītu a īstenībā prost dm un visādas huinjas. Prost vemt gribas no viņiem. 

    1. Show previous comments  6 more
    2. real klassiks

      real klassiks

      Ja tu dirs arī ieskaitot OMEGU tad tu maldies . Bet es arī daudzreiz uz nonerperiem vnk uzliku MG zvaigzni un novācu lai tiek jailā . Jo nu būsim reāli te puse paši kaitina vai triecas un vēlāk bēg un čīkst kapēc apstādināja . Ja admini nevar izdarīt tādu pienākumu un ielikt jail un nav redzējuši, tad es to pats varu izdarīt . Šitā es dariju dažas reizes ja nu rigtīgi nokaitināja . 

    3. Žigulis
    4. Mr.Willie

      Mr.Willie

      Nu ja jus ta daritu tikai NonRPeriem ka liktu mg zvaigznes tad jau es neko laga. Bet man pašam pēdējai laika saskare ar jums mentiem un man kasas bez iemesla klāt. Izdoma kk huinju un kasas. 

  5. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Tatad man majas auto ir elegy, es iegadajos garazu un garazas auto no salona sultan. un tagad radas majas auto ka man nav un kk bugi notiek. 3. Pierādījumi par problēmu : https://files.fm/u/9wet3498#sign_up
  6. Kāds mani atceras ? :D

    1. Show previous comments  3 more
    2. Bijušais moderators

      Bijušais moderators

      aa jaa, ķipa baigi pareizais, bet pēc tam lkm banu parāvi

    3. -C3TSS-WILLIAMS-

      -C3TSS-WILLIAMS-

      Oscary police :D šie bija labi

    4. #77

      #77

      XDDD Tie bij kadri. Galīgs pelmens. Man garšo pelmeņi <3

  7. Recigi . Es tikko pulksten 1:55 atbraucu mājas no ekskursijas . Un par "mani" sūdzība ka es hax ja neesmu bijis mājas . Recigi
    1. Fritøs*

      Fritøs*

      Kāds labums būs, ja mēs metīsim maksimālos sodus? Cilvēkiem vajag saprast, kāpēc viņi atrodas cietumā, nevis spīdzināt viņus ar pārmērīgiem sodiem. Ja visi metīs cilvēkus uz 280 minūtēm cietumā, tad te neviens vairs nespēlēs...

    2. Oscary

      Oscary

      vini ar 8 un uz augšu līmeni saprot sodu, labi ja tas mazais, bet nejau ar 8 un uz augsu limenis

       

    3. Oscary

      Oscary

      un tie kas tur sarakstiti ir minimālie, neesi pat sodu sistēmu lasijis?

  8. 1. Tavs niks spēlē : Willie_Oscary 2. Administrātora niks spēlē : Fridrihs_Ketlers 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Uzleju aprakstā būs. 4. Apraksts par situāciju : Tātad viņš neprot izlikt sodus par pārkāpumiem . 1. http://www.samp.lv/index.php?/topic/96486-s%C5%ABdz%C4%ABba-jim-costello-oscary-police/ Šeit viņš rāda savus skill sodu izlikšanā. Šajā viņš uzlika 60min jails, bet pēc sodu izlikšanas noteikumiem jeb sistēmas 220 min minumums ir par NonRP, 100 min minimums par CS un kopā sanāk minimums 320min. http://prntscr.com/dtknme un http://prntscr.com/dtknw2 . 2. http://www.samp.lv/index.php?/topic/96484-s%C5%ABdz%C4%ABba-martin-da-fierro-jeff-luciano-oscary-police/ Sāksim ar Martin_Da_Fierro. Viņam ir Mass DM Mass CS un DB. Mass DM - 7 dienu bans, Mass CS - 200 min jails, DB - 7 dienu bans. Tātad minimālais ko viņš varēja saņemt ir 14 dienu bans un 200min jails. http://prntscr.com/dtkqfj http://prntscr.com/dtkqte http://prntscr.com/dtkr3y Otrs cilvēks Jeff_Luciano. Mass DM - 7 dienu bans, Mass CS - 200 min jails, QS - 60 minutes jails kopā minimālais ko viņam var dot ir 7 dienas bans un 260min jails. http://prntscr.com/dtkro2 http://prntscr.com/dtksoi http://prntscr.com/dtksxa 3. http://www.samp.lv/index.php?/topic/96477-s%C5%ABdz%C4%ABba-karlis-zvaigzne-oscary-police/ Pirmais cilvēks Karlis_Zvaigzne. CS + RP Avoid. RP avoid nemaz netika pieminēts, protams ja tas nebija RP avoid tad RP situācija CK, bet ja netaisa CK tad tas ir RP avoids. CS - 100min jails, RP avoid - 7 dienas bans, Kopā 7 dienas 100min jails. http://prntscr.com/dtkvqn http://prntscr.com/dtkvz4 Otrais cilvēks Willie_Oscary. CS - 220 min. http://prntscr.com/dtkw9x Es šeit visur kur minēju tos sodus tie ir minimālie, var likt daudz lielākus. http://prntscr.com/dtkx4k Šeit ir redzams ka administrators pasaka ka noteikumi visiem vienādi pēc šis sodu sistēmas, bet kāpēc tad netiek lietot šī sodu sistēma ? Nav diezko vienādi ka citiem liek pēc sodu sistēmas citiem prosta prikola pēc.
  9. http://www.samp.lv/index.php?/topic/96477-sūdzība-karlis-zvaigzne-oscary-police/ Lūdzams izskatīt normalam adminam, Ja RP situācija uztaisa pašnāvību nav tikai 60min. Šis administrators nespēj izvērtēt soda laikus.
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Willie_Oscary 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim_Costello 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vienkārši cilvēks tupa nēsājas dauza citiem auto un sev. 4. Kā vainas dēļ tas notika : NonRP driving, CS. Viņam 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Willie_Oscary 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Martin_Da_Fierro, Jeff_Luciano 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Šie ir cilvēki kas viena vakāra DMo pie Los Santos slimnīcas 4. Kā vainas dēļ tas notika : Martin - Mass DM, Mass CS, DB ; Jeff - Mass DM, Mass CS ; 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Willie_Oscary 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Richard_Colin 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Pēc servera noteikumiem bēgt no policijas nedrīkst bez iemesla. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņam CS ja nepaskaidros iemeslu lai bēgtu no policijas šajā brīdī 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Willie_Oscary 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Karlis_Zvaigzne 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Dzinos pakaļ tālbraucējam, viņš uztaisīja pašnāvību sev noslicinoties. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņam CS NonRP, tā bija RP situācija varētu pat CK. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...