• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

escobarm̵͐̽̽̃̂͆̅̓̚͠͝

Lietotājs+
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

About escobarm̵͐̽̽̃̂͆̅̓̚͠͝

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Bob Escobar

Recent Profile Visitors

883 profile views

escobarm̵͐̽̽̃̂͆̅̓̚͠͝'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Reports no manas puses " /report debī*s , durak* skaitās kā ooc insults ? " Atbilde redzama šeit . | Protams , ka dirsīgs būšu ja zog klientus.
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Escobar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Cortez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://bildites.lv/images/3r95j9ch/89169/thumbnail.png
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Escobar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Enrike Takabis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MG 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Escobar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Max Blaze 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : fly 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Escobar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Christ_Lakeshore 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : nonrp,cs 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Escobar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carls Kupers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : mix 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Escobar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Adam Vein 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CP 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Escobar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Mercy 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Cardm 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. 1. Apraksts par problēmu : Tā tad izlēmu aizbraukt uz autoveikalu lai pačekotu kādu jaunu auto... Braucot uz māju pēc automašinas jau dzirdēju sprādzienu un beigās sapratu , ka tā ir mana mašīna... Tālāk izveidoju speciāli jums video , lai redzētu manu problēmu. Ceru atgūt savus 150k $ , jo tas ir tik , cik es esmu pazaudējis taisot video, gan arī sākotnēji vienkārši neizprotot problēmu. 3. Pierādījumi par problēmu :
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Escobar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alexis_Dinamo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Escobar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Hagoromo Shipmans 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS,DM,QS 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/cs33uucv
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Escobar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick Martinez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS,DM,QS ,CARDM, NONRP DRIVING ( ietriecās manī ar lielu ātrumu , nokrita un viss ir ok ) . 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Escobar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim Kloe 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Dziļi sirdī hax 4. Kā vainas dēļ tas notika : ALT poga 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Escobar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tom Blumenthal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS,DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Escobar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rolands Sudrabins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : RP avoid + log off 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...