• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

XeNoNe

Lietotājs+
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

About XeNoNe

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Lamar_Van_Stephem

Contact Methods

  • Discord
    Nav vajadzības

Recent Profile Visitors

929 profile views

XeNoNe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. Es nezinu bet serveri daudziem ta bija , paskaties sudzības un redzesi kad neesmu vienigais. Bet karoč jā . Ta maja jau pazuda vai kkas nogļučija dēļ garāzās.Palasot citu sūdzības man ir identiska problema ar citiem.
  2. 1. Apraksts par problēmu :Tatad sagaidu update noperku garazu pēt tam maucu uz banku pildit garāžas kontu un majas labi sapildu abus da 20k . Pēc 2h ienaku serveri pardodu valstij garāžu pēc kā 10min velak izeju .Ienaku šodien iekša un rāda kad nav majas un kipa lai iegadājos viesnicu lai tiktu back organizācijā . Labi uzraxtu owenam problemu report pectam izgaju ara no samp. Ieju foruma saku raxtit sudzibu un pēctam iegaju pa jaunu iekša pēc ss kad nav majas jo pazudusi. Nav tiešu pirmais bridis kad rada textu kad majas nav bet ir ss ar otro reizi jo neiedomājos uzņemt ss jo ta gadās pirmo reizi. 3. Pierādījumi par problēmu : http://prntscr.com/huizlv Man bija maja Winewoodā pa 4,4 mijoni . P.S Rip mana sarašotā prizmas nauda ;(.
  3. Es jau neko bet tev ir adm cheker un wh kas vien jau tev pašam ir 365 . Newarnojat atradu paša kļūdu. Cik zinu palīgprogrammas nav atļautas serveri vai ne tā? TC Nopelniji sev 365.
  4. Zini kā besi kad 24/7 menti sēž pie prizmas likuma un skatās kam nostriļīt 10k par zaļo zonu. Jūs esat ceļa policija nevis kkāds kāsēju dienests. Visulaiku kā brauc lejā jau kāds sēž kas grib iepelnīties. Tak vienreiz pabraukājiet apkārt nevis zogat no prizminiekiem un tālbraucējiem naudu ! redzēšu vēlreiz bez kkādas triekšanās nodēmošu.
  5. Sāksim ar to kad Šim cilvekam nebija palīgprogrammas un video var redzēt kad tu tālu redzi un cauri objektiem . Apsveicu nopelniji sev 365:) Nemetat wp jo esmu Simsonu ģimenes biedrs. http://prntscr.com/hoh633 http://prntscr.com/hoh6e9
  6. Tu esi akls/a wne? Ka redzi mans niks sež pie stūres un blakus sedetajs filme + tur nav wh.
  7. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Lamar_Van_Stephem 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nick_Winchester 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Normāli Vanags paceļas spārnos ar mašīnu. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Lamar_Van-Stephem 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Video redzams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Video Redzams , hax. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādijumi - https://www.youtube.com/watch?v=K15HE1o8oXU
  9. Jā atzīstu savu vainu , man pazors no tā ka es šauju :D Viģikā 90% lodes lido dirsaa garām :D + tur nebija QS takā nepiešuj lietas kas nav pārkāptas.
  10. Tu esi nepierakstāms vai kā? Kurā vietā es iesitu? Es prosta skrēju tuvāk jo zinaju kad bus DM un vajadzēs ss ar viņa nick -_-. Viņam būs normāls jails Jo CS,QS,CarDm,Dm Qs var redzēt jo nav rp čatā par ieroča izvilkšanu un drošinātaju karoč tiri piri.
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Lamar_Van_Stephem 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jimmy_Maraco 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Brauc gar riffa hood un šitais sašāva manu tooning mahu un pēctam nošāva mani. 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://failiem.lv/u/tgnjkrgn
  12. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Lamar_Van_Stephem 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Lauris_Brendon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Brauc ar savannu un kkads pajols sāka DB 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)http://prntscr.com/heufqq
  13. Ar m4 proči lēnām rauj nost nevis taka dīgs vid beigas var redzēt kad sāk dūmot lowak.
×
×
  • Create New...