• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Van_Viper_Disel

Lietotājs+
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

About Van_Viper_Disel

Contact Methods

  • Discord
    ernis6

Profile Information

  • InGame
    Van_Diesel

Van_Viper_Disel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Nu bet tapatas bus kautkads sods jo man ari sajuka ra/c uzrakstiju mani iemeta jaila
  2. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Van Majer 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Richie_Campisano 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš pats sevi iejailoja un tad jaila vnk mixoja 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/fc52p3by#/view/sa-mp-080.png (Screenshots vai Video) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  3. Mhm protams mes hakojam lai admini paspeco jus vnk mes nefilmejam un vinam viss radijas afk TP vinam ielagoja nets bet vins sava pa jums un atlagoja un jus novaca !
  4. sory pa post bet https://failiem.lv/u/2prhdu8h#/view/sa-mp-002.png
  5. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [spēlētāja niks] 1. Tavs niks spēlē : Van Majers 2. Pārkāpēja niks spēlē : Daniels Hitmen 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://failiem.lv/u/u8m87r9d#/view/sa-mp-000.png https://failiem.lv/u/9snbvkd8#/view/sa-mp-001.png 4. Apraksts par situāciju : Es pateicu ka ir ss par to ka vins tur dm un vins man uzlika non rp rokudzelžus Lūgums noņemt zvaigznes
  6. Pierādījumi par Bugiem - Screenshots vai video! https://failiem.lv/u/em4bqdek#/view/gta_sa+2016-05-12+15-56-07-98.avi;play Vienkārši kritam no zemes ara
  7. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Van Mayer 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Markuss Angers , Tony Stark 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Karoča viņi man piepisas saka dirsties un pēkšni mix un occ inult un mg i vsjo un vel vins savu draugu apsaukaja pa bomzi occ chata bet neuztaisiju ss 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/gzt7hfby#_ https://failiem.lv/u/z9wvc9mw#/view/sa-mp-003.png https://failiem.lv/u/4ub3nvr3#/view/sa-mp-004.png (Screenshots vai Video)
  8. Es iezodmaju ka iesu uz Amerikanu mafiju pa lideri recomendejiet

    1. -RIFFA-MNDZ-

      -RIFFA-MNDZ-

      Kapēc gan lai man tas būtu jādara? :DD

    2. aprk
    3. Šefa

      Šefa

      Davaj! Ticu tev!

       

  9. Es nofilmešu ka tev hp hax ar ielikšu vis lieta slekta nesu vainigs ari tev nofilmešu !
  10. Gribi es ar nofilmešu kad tev hp hax Daudzim ta ir !
  11. Ja man afk tad tev neradas jo es nolaižu leja ieslegtu !
  12. Un + tu čatu izledzi nevareja redzet ko tiecu es teicu es AFK !
×
×
  • Create New...