• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

BEATRICH

Lietotājs
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About BEATRICH

  • Birthday 09/29/1996

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    Trump is calling me,but i HANG UP!
  • InGame
    Uzmet_Kūleni

Contact Methods

  • Discord
    Ievadi savu skype niku!

BEATRICH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Ahahahhaa,tev tak tur nav ko ēst ,un kur nu vēl runā par savu dupsīti,ja tev tada pat nav :) atradies te varonis "Hakerītis" ,ko tad tu hako? Novāc ar aimu vienu čali un "pro" šāvējs? Ahujeķ,droši vien sahako naudu un tad maini pret unbaniem,lai vien varetu palidot,pectam lien ānī visiem,galīgi nepiš ,kas tu esi Howards vai hujOwards. (P.s. attiecās tikai uz tevi,pārējie Howardo nav tādi dalbajobi,ka tu) Buča mazais dupsīt. :*
  2. 1. Tavs niks spēlē : Mans Niks ir 2+2-1=4 2. Administrātora niks spēlē : Aļeksis_Kumārö 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/2v5w24mp/98227/original.jpg P.s. Owenis uzlika ADMINIS Olaine,tas esot atļauts bugs,es teicu,ka tas ir pret,viņš teica,ka vajag noņemt līmeni,ja pateikšu,es protams aizgāju mājas. 4. Apraksts par situāciju : Es šodien gāju uz vietējo maximu ,baigi biju gribēju ēst,nu davaj tepat pie stacijas bija ēstuve,aizgāju ieriju un gāju rukāt,skatos,kadi spēlētāji OLAINIE,A tur ir spēlètājs Alecks_Cakarzs,kuram ir līmenis 1337, visas aizdomas krīt uz Owen_Vendetta,jo ir daudzas pieredzes ,ka viņš ar blociņu sāk likt visiem līmeni,ka ari ņem nost,bet draugiem uzmet lielo,karoč es dabuju mazo līmeni,to spēli sauc S0beit,vaitad tā drīkst dot līmeni? (ĪPAĎNIEK,LÙCU PIEŅEM MANI PAR ADMINIS) P.S. IZSKATĪT SÙDZĪBU TIKAI KOVAM VAI POFO,VARI NEMAZ NELĪST OWEN,EJ PROM,EJ PIE BUĻMENTĀĻISTA.
  3. 1. Tavs niks spēlē : Tu to redzi pats 2. Administrātora niks spēlē : Owentāļis 3. Pierādījumi par pārkāpumu : SERVER IS OFFLINE 4. Apraksts par situāciju : Karoče es šodien gatavojos iet gamingot serveri,a skatos ,ka Owens atkal paņēmis blociņu un sācis visus spēlētājus pa vienam mest ārā,es izdomāju nu i beigas klāt, uzrakstiju /Quitjob un mani owens ar blociņu un rp palīdzību uztaisija man serveti Offline,lūdzu draugi palīdziet,es nemāku noņemt Owenam ar blociņu noņemt līmeni,viņam vajag mazo lvl,ka jau adminam,lūdzu palīdziet,ka var ieslēgt serveri ONLINE,TAS Owens man neļauj izbaudīt gami.
  4. 1. Tavs niks spēlē : Nu,niks ir niks,pasaki,kas ir niks,man klasē iet Niks. 2. Administrātora niks spēlē : Owen_Vendettāļis 3. Pierādījumi par pārkāpumu : IEPRIEKŠĒJĀ SŪDZĪBĀ VARI APSKATĪT 4. Apraksts par situāciju : NU,OWENAM TUR BIJA S0BEIT,apakšā ir mānāms,ka ir manīts pèc apģērba un rakstīts S0beit,augšā ir redzams,ka ir ieslēgts -Aim- ,ja nezini ,kas ir aim,aizej uz Wikipedija-u un tur izlasi,vel tas notika tieši 4 20,ko adminis dara tādā laikā olaine? Malā erī ir redzams 9G internets,pec kā bez šaubām var redzet,ka spele ar FullHDULTRAS0BEITHACK, tas ir ERPISKI ,bet adminis tā nedara,Owenis lieto ari ZiloECLIPSE,VIŅŠ teica,ja esi likšoti tik sudzibu,uzhakos un aizlidinasi mani projami,bet es ņēmmis blociņš,pec kā es sāku ņemt līmeni nost,bet viņš mani aizlidinajis,bet jaizskata ir,tā piesegt nevar,jā,jā ,jāizlasa,nevis jāraksta "SÙDZĪBA PALAMA" es jau nekùldu,bet jaizlasa,ja,ja tu,izlasi,bet vajag,es to neesmu teicis,bet ko vajag,to vajag. *LÙGUMS ŠITO IZSKATĪT ADMINIS KOVIS,VAI ADMINIS POFIS,PALDIES PAR SAPRATNI* šitie admini tik slēdzi cieti postus
  5. Čalītim laikam uz visu vienalga,sarijies narhas un sūdzības tik palmo http://www.bildites.lv/images/epramz4b/97801/original.jpg ,jā "sūdzība Palama" izskatiet velreiz to sūdzību,par Owen,tur čista bija S0beit,es nemālœj,ja netici paskaties pats,#Nostarowen,bet apskaties,es jau neko,bet apskaties,es tikai saku apskaties,bet vajag apskatīes,es jau nelieku,bet vajag izskatīt,admins,kas hako,nava ļoti labi,tapat,ka Ričbič_b7ļmentālš,hako un taisa LAIV STRĪMUS,kur ir ļoti,ļoti,loooti daudz dgun,es nemeloju,vajaga paskatīes,adminis vara lietoti visadusi hakusi? Tas kas vins ir,navs adminis,es ari griby būt adminis,KOVIS PIEŅEMSI MANI PA ADMINIS?
  6. 1. Tavs niks spēlē : Rays_Leo 2. Administrātora niks spēlē : Owen_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/7yjfgy4x/97162/original.png 4. Apraksts par situāciju : Owens bija mans ļoti labs Dravgs,bet līdz viņš sāka hakot,draudzība pazuda un tad es paņēmu blociņu un sāku ņemt līmeni nost Owenam,Owens pateica,ka viņam ir s0beit,lai neņemu līmeni nost,ja ne es lidošu pa gaisu,zinat to no Blue Ecplise,kur čalis ārdās? Nu vot,ta es lidošot prom,ja es viņam ņemšu lvl nost,protams,es nobijos un liku sūdzību,lai es nelidotu pa gaisu.
×
×
  • Create New...