• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

darkijs ♡

Heiterz
  • Posts

    745
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

darkijs ♡ last won the day on January 27 2021

darkijs ♡ had the most liked content!

Social Info

About darkijs ♡

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Drake_Howard

Contact Methods

  • Discord
    Darkijs2k#9945

Recent Profile Visitors

17,942 profile views

darkijs ♡'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

1.2k

Reputation

  1. Tu neizproti? TĀ IR CITA TERRA, atver acis. Un tas bans nebija par to pašu terru, kur @Zanetti izbanoja spēlētāju Medni.
  2. Parādi, ka pa to terru tieši viņš saņēma banu draudziņ. Es jau 2 banus saņēmu, par sūdzību, neņēma galvā to, ka pēc tam saņēmu banu par kaut ko citu.
  3. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī): Zigits_Dzervenite Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī): Artjom_Coltrane Apraksts par Pārkāpuma situāciju: Persona nav saņēmusi par šo dienu banu. 3 Cilvēki šāva pa viņu un izbano tikai mūsējo un viņš nesaņem banu. 4Pierādījumi par Pārkāpumu:
  4. Tas nebija viņš, bet par manu sūdzību, tur viss ir patiesi.
  5. Mareks - "Jau momentā kad tu uzrakstīji ''GG" sapratu, ka, iespējams tavi hiti tev rādījās ka trāpija, bet manā pusē trāpija tikai viens hits un par to,cik pamanīju man HP nenorāva. Iepriekš ar bija situācija pret riverām kur šāvu, man ar parāda ka es iehitoju čalim, bet šis nejūt. Pēc nākamajām 2 kolēģu lodēm viņš nokrita. Nez, lai lemj admini, ja būs bans, tad būs. Ja īpašnieks par servera gļukiem pasaka, ka GTA vainīgs, tad te viss ir skaidrs un balle beigusies. Nez cik jēdzīgi ir slēgt 4vs1 hph, ja tā pat ir skaidrs, ka tevi atvāktu." P.s. Man bija instant replay on, es nospiedu lai saglabājas, bet pilns ssd disks, nesaglabājās. Sveicieni kaimiņam no howija
  6. Tavs niks spēlē: Zigits_Dzervenite Administrātora niks spēlē: Eddy_Stefanos Sāksim ar to, ka puisim iesāpējās sirsniņa, ka Itāļi ir pārāk stipra apvienība. Vakardien mums tika iznests warehouse, ko izdarija galvenais administrators Eddy_Stefanos, labi, neesam jau zemu krituši, kas padosies noname organizācijai SYY, aizstāvējām karjieru. Kas tālāk seko? Administrators acīmredzami ir aizsvīlies un izkiko spēlētāju @JackeyMAD ar iemeslu Iepriekšējās dienas izbanoja @CondstyMAD ar iemeslu Pēc būtības administrators serverī ir domāts, lai kontrolētu, ieviestu kārtību. Šeit ir redzama aizskaršana no administratoru puses, wow. Kas notiek 2021. gadā? Pirktajam administratoram ir tiesības darīt ko vēlas un banot, kikot cilvēkus bez iemesla? Aizstāvējām mafbizz, cilvēks mierīgi uzjautā viņam videoklipu no mafbizz puses, kas administratoram pēc būtības ir jādara, kad ir nelegālajā organizācijā. Protams, videoklipu nesagaidijām un attieksme ir tāda, ka vienkārši paņirgājas par to visu. Tas vēl nebija trakākais, šodien mierīgi ieeju serverī un atkal warehouse pa nullēm, kā? + Visi biedri ir izmesti un organizācijā ir vēlviens līderis. Es nezinu @Sarkanais Kamars cik viņš Tev ir samaksājis, ka Tu tādiem administratoru neņem nost. Atņem tādiem, kuri tiešām nav bijuši vainīgi vai arī mazliet. Skatos, ka tā arī spēlētāji no servera pazudīs šādu iemeslu pēc, ka nevar normāli paspēlēt spēli, kurā ir kaut kāds administrators, kuram vaļa ir uz visu. Cerams, ka mūsu ieroči, rūda tiks atgriezta atpakaļ, kuru centāmies zolīdi savest, sataisīt. BTW #ItāļiTOP Mūs neviens neapturēs, it īpaši no name organizācija.
  7. itāļi savā meistarībā https://prnt.sc/xgm40m Mūs nepārspēt, kaut vai mums viss warehouse pa nullēm. #ItāļiTOP :1f63d: 

    1. Beluga_Howard

      Beluga_Howard

      Galvenais ir nemīzt un nejust spriedzi.  :D #ItāļiTOP

    2. kvarkaa
    3. lenijs

      lenijs

      te tev nav nekāds facebook, pisas prom ar hashtagiem

       

  8. Cik zinu, tika palīdzēta terra, beigās jau leca laukā no zonas, un kāds points slēgt hph palīdzot terrā? Saprastu kad pašam notiktu terra. Nebija 3 lodes, bet gan 2, ievērojies cītīgāk. Šodien bija terra, kur administratoram ar lodes salaida un viņam hp izgāja cauri, bija videoklips, bet pateicu, lai nevieto, jo ir hp - bugs. Skatoties pēc blood effect - 2 x izšķīda asins.
  9. Tavs niks spēlē: Zigits_Dzervenite Administrātora niks spēlē: Steve_Winchester Pierādījumi par pārkāpumu: Apraksts par situāciju: Labi, neesmu iesaistīts, bet gribēju komandas vārdā uzrakstīt. Cilvēkam vārdā Duncan iešāva divas lodes un hp nenogāja, un tur uzreiz pa taisno jādod bans? Viņš aizskrien prom, vairāk nevar redzēt viņa clist - hp, varbūt viņam noņēmās? Tur tiešām par viņu nebija gana pierādijumu, lai izsniegtu banu. No hate, vienkārši domāju, ka ar to nevarēja pierādīt, ka viņam ir kaut kas tāds.
  10. Neizskatīšu jau sūdzību, nav mana diena, bet nedaudz iejaukšos atkal. Šodienas terra be like, daudziem hp bugi n stuff. Tajā vakardienas videoklipā no Curt ar ir 100% hp bugs. Vajadzētu @Sarkanais Kamars ieskatīties, lai paskatās kas tur notiek ar to hostu, ka visiem parādijušies hp - bugi. https://streamable.com/u8ubn8
  11. https://prnt.sc/wcjxqc 

    Nakts konkursiņi labākie. :1f602:

    1. Show previous comments  4 more
    2. Scorx
    3. -акаКуртс

      -акаКуртс

      @CollinMAD izdomāju kā tomēr burrito negribējās atdot, vietā 10m uzliku klāt 

    4. lenijs

      lenijs

      dzeks sodien stacija pa dienu naudu ubagoja

       

  12. ''Aizsargā savējo draugu!'' Es viņu pazīstu knapi 1 dienu, un iepazinos tikai dēļ tā, ka viņam palīdzēju uztaisīt labāku skatu uz GTA. Večuk, Tu jau cik komentārus iepriekš minēji, ka šeit neko nerakstīsi, kāpēc tad turpini? Gaidam labāk @Sarkanais Kamars atbildi, bezjēdzīgi postus krāt dēļ stulba pārpratuma. Ja nezini, kas ir termins MG, pašvaki Tev pašam, draudziņ. Sūdzas par manu attieksmi, kaut pats katru dienu dzen forumā lielāko sviestu.
  13. Sodīt par ko? To, ka Paul vienkārši ņirgājas? Un policists dara savu darbu? Btw - Labāk aizej palasi noteikumus, cilvēkus nesoda ar warning point, par to, ka viņš ir iejaukts situācijā.
  14. Es pielaboju zolīdāk, jo uzrakstīju neloģisku tekstu, goosh. Droši saskrīno pilnu floderīti, refresho katru sekundi manu rakstīto, varbūt kaut kas pielabots, pārlabots. Bet pa tēmai. Policists palūdz izkāpt no transporta, persona pretojas un ic čatā vislaik vien glupi mūld. 1. Izkāpj no transporta, nevis paceļ rokas, bet vienkārši mierīgi stāv, kas liecina, ka jau smietos par esošo situāciju aiz ekrāna. Sāk labot transportu, nedaudz pēc cs smird, ne? Kurš cilvēks loģiski labotu transportu, kad viņu apturētu policisti? Neviens. 2. Tad seko nākamais solis, ka vienkārši persona neatbild normāli un pielieto komandu /do ņirgājoties. 3. Policists saprot, ka Paul_Durant vienkārši ņirgājas, pasaka ''pieņemsim'' un turpina roleplay gaitu. Draugs mīļais, Žiguli, kur policistam ir low - rp? Acis paņem pirkstos. Tā ir, ka atbrauc pēdējā mirklī un iejaucies tur kur nevajag. Varbūt pa traku uzrakstiju ooc čatā par Paul, bet kā justies man, ka tiešām vēlējos redzēt normālu roleplay situāciju nevis saņemt pretī kaut ko tādu? Atvainojos jau iepriekš.
×
×
  • Create New...