• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Rastjoms2

Lietotājs+
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

About Rastjoms2

  • Birthday 04/27/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Kristap_Jameson

Contact Methods

  • Discord
    PM

Rastjoms2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju Tavs segvārds serverī: Kristap_Atwood Pārkāpēja segvārds serverī: Alex_Kalnins Detalizēts apraksts - Visu laiku sms dirš man kaut ko un vel mixo, jo liek smaidiņus un raksta lai iemācos spēlēt un visu to IC čatā. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju Rolands_Ansans Tavs segvārds serverī: Kristap_Atwood Pārkāpēja segvārds serverī: Rolands_Ansans Detalizēts apraksts - Apstādināju tālbraucēju tas teica ka esmu lohs un apmaksās tikai kad aizvedīs kravu Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  3. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju Stig_Kenwood Tavs segvārds serverī: Kristap_Atwood Pārkāpēja segvārds serverī: Stig_Kenwood Detalizēts apraksts - Patrulēju pie zaļās zonas atnāca viņš un ar ((NJ)) izmeta no mahas. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  4. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju Nick_Mason Tavs segvārds serverī: Kristap_Atwood Pārkāpēja segvārds serverī: Nick_Mason Detalizēts apraksts - Braucu patrulēt, bet viņš mani novāca. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju Maris_Original Tavs segvārds serverī: Kristap_Atwood Pārkāpēja segvārds serverī: Maris_Original Detalizēts apraksts - Patrulējam te brauc Maris un OOC čatā pasaka menti kakas. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  6. Kur tur ir redzams WH.? Un Tu postot te nemaz nevari.
  7. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju Tito_Zambrotta Tavs segvārds serverī: Kristap_Atwood Pārkāpēja segvārds serverī: Tito_Zambrotta Detalizēts apraksts - Braukāju patrulēju un pēkšņi viņš sāk šaut. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  8. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju Duffy_Pedleton Tavs segvārds serverī: Armand_Lordbrok Pārkāpēja segvārds serverī: Duffy_Pedleton Detalizēts apraksts - Es dzinos pakaļ tālbraucējam iebraucu rūpnīca pakaļ tālbraucējam un te šitais sāk spamot tā arī to tālbraucēju nepanācu. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  9. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju Toms Grosbergs Tavs segvārds serverī: Armand_Lordbrok Pārkāpēja segvārds serverī: Toms_Grosbergs Detalizēts apraksts - Braukāju, patrulēju pa San- Fiero braucu garām un tas sāk man šaut pa mahu es pie viņa piebraucu tas mani nogalina. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  10. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju Ricky_Stooned un Tariq_Devega Tavs segvārds serverī: Armand_Lordbrok Pārkāpēja segvārds serverī: Ricky_Stooned un Tariq_Devega Detalizēts apraksts - Braucu pakaļ taksistam, kurš pārkāpa ātrumu, to noķēru devos patrulēt uz zaļo zonu un pa ceļam ieraudzīju ka divi cilvēki šauj visiem garāmbraucējiem, un vel dirš viņiem. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņu Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  11. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju Aivis_Ozols Tavs segvārds serverī: Armand_Lordbrok Pārkāpēja segvārds serverī: Aivis_Ozols Detalizēts apraksts - Braukāju, patrulēju te skatos taksist galīgi ātri brauc es viņam pakaļ tas brauc un negrib apstāties, beigās viņš izkāpā teica to kas redzams SS un tad bēga ar kājām. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  12. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju Andris_Truba Tavs segvārds serverī: Armand_Lordbrok Pārkāpēja segvārds serverī: Andris_Truba Detalizēts apraksts - Viņš pārsniedza ātruma es dzinos viņam pakaļ tad es izbraucu viņam priekšā lai nobremzēt viņu, bet viņš iegrūda mani upe un pats arī iekrita, tālāk viss redzams SS. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  13. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju Ray_Miller Tavs segvārds serverī: Armand_Lordbrok Pārkāpēja segvārds serverī: Ray_Miller Detalizēts apraksts - Uz mūsu hood atnāc kkāds čalītis, es to nošāvu tad Ray_Miller mani sāk sist ((DM)), ((TK)) un teica ka esmu lohs OOC čatā ((OOC Insult)). Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  14. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju Tavs segvārds serverī: Armand_Lordbrok Pārkāpēja segvārds serverī: Roberts_Karate Detalizēts apraksts - ((Tātad tikko ienācu serverī)) un tas uzreiz mani sāk sist ((DM)), ((SK)) Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa tak. Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
×
×
  • Create New...