• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Shadow^

Lietotājs+
  • Posts

    288
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Shadow^ last won the day on March 13 2016

Shadow^ had the most liked content!

About Shadow^

  • Birthday 12/05/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Michael_Colosimo

Recent Profile Visitors

7,490 profile views

Shadow^'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

40

Reputation

  1. Atpakaļ samp'ā pahodu ;D

  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Michael_Colosimo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Martin Clementa pahodu ap to ss var redzet 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Vnk sežu pie stacijas pieskrien čalīts sāk šaut, okej nospragstu. uzspiežu G lai uzkaptu uz moča kamer arstu gaidu muziku paklausities (starpcitu kova salabo šo bugu ) un domadams kad atkal es esmu izarstets atkal sāk šaut un piefikseju to! Rekur Zivtiņš to redzeja un ar /b jail 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa DM Bija ar QS to var redzet kad nav RP čatā un CS jo tieši pie stacijas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/a/rr7a6uhf#9hxm8bxy < ---- Tur ir 2 screeni(Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Michael_Colosimo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :James_Sultan 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju ērku gandžīti ! Viss jau apmaksats ielikts kabatās vissi pieradijumi apslepti Runāju ar Ricke un pēkšņi iepisās 2 menti iekšā un Saliek zvaigznes mums ! ar [Vid.reg] Bet kur pie velna ir video reģestrators- kamera Narko būdā. Pilnīgs MG. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/a/zdv9f5t2#eudycgsz (Screenshots vai Video)
  4. Skatos komūns iet pa dirsu

    1. #Nātre

      #Nātre

      Mhm, pacelas baigi labi tahgad :)

       

  5. Kova, updeitu muķī!

  6. Sweet_Makaveli: ieliec status update - Meklēju cilvēkus, kas nopirks 10 kredītus pret 30m, tikai šodien

  7. Kova :@ nelaid visu pa dirsu

  8. Vasara nav aiz kalniem! Un arī mana aktivitāte pazeminās. :(

  9. Šajā Skrīnšotā ir izteiktas mans domas ;) http://prntscr.com/akrvhn
  10. Pēc kāda trieciena tu domā ? Šitāda ? - http://prntscr.com/akrquj Manuprāt kādam šeit būš man jāunjailo ;)
  11. Tu dumš vai izliecies? Rekur RP ir http://prntscr.com/akrkj5 Un es netaisiju RR! Redzams kad čatā vēl noRPojām! Redzams kad ir patīt uz augšu un ir vēl kur tīt! http://prntscr.com/akrld4 Pierādijumu pietiekoši ! Gaidu unjail!
  12. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Michael_Colosimo 2. Administrātora niks spēlē :Mack_Makaveli 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Samaksaju taksim 10k prasija vel! Teicu lai iet ieskrieties! Viņs paņēma un iebruca ūdeni! Es noerpoju! Pēc kā ri izsaucu policiju par šo gadijumu! un mani iemeta jailāpar NonRP 4. Apraksts par situāciju : http://www.bildites.lv/images/473vfijdvk85zoktput9.png http://www.bildites.lv/images/qmxujlhyh3ikq8u4sfl.png P.S Pirmajā SS var redzēt Billie_Wong Mix
×
×
  • Create New...