• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Rey Diamond

Lietotājs+
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

About Rey Diamond

Contact Methods

  • Discord
    Sazinies P.M

Profile Information

  • InGame
    Rey_Diamond

Rey Diamond's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputation

  1. Lūdzu neliekat man wp bet es arī vēlos savas licenzes atpakaļ ja nemaldos šis tipiņš arī noņēma man tās licenzes es vēlos viņas atpkkaļ!
  2. Man arī tā bīja! Kaut kas hvz! A un kāds tev neta pieslēgums varbūt tas ir no tā!
  3. Ha bīji serverī! Kad sūtīji paļubomu! Apsveicu esi papis** naudu! P.S Atpakaļ nedabūt!
  4. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī: Rey Diamond Pārkāpēja segvārds serverī: Tomass Millers un Miks Zepins Detalizēts apraksts - Tomass reklāma. Miks mix! Kā vainas dēļ, tas notika? Viņu! Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).http://prntscr.com/5dtu61 Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn. 3 Носишь найки? ебаш лаики
  5. http://www.bildites.lv/viewer.php?file=e60dcl9jfogmbk77ben.png Reku vēl pierādījumu, ka man viņu nav uz rokas! Tagad es pat ar mahu nevaru pabrukt!
  6. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī: Rey_Diamond Pārkāpēja segvārds serverī: Max Hektor Detalizēts apraksts - Nu piebruac hood un par neko atnem man sis licenzes! Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa stulbuma dēļ! Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).http://www.bildites.lv/viewer.php?file=66e6ppuefu3np4xc16lg.png P.S Gribu licenzes atpakaļ! Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  7. A un vēl, kas ja es būtu tā gribējis DM kāpec, tad es nešāvu arī vitus tur vēl bīja 2 cilvēki!
  8. Tā bīja tikai aizsargāšanās par to, ka viņi bez rp sāka šaut pa manu draugu! Takā tā bīja tikai aizsargāšanās! A un vēl, kas kā es tā arī viņi nelietoja rp-_-! Es domāju, ka viņiem tikai ir jaizcieš sods, jo es tikia aizstāvējos! Man bīja jātļauj, lai mani nogalina un pēc tam es zaudētu wep? Un atkal es būtu tas kurs zaudē wepus!
  9. REC Vnk, piemēram karā arī no narkotikām vairs nav jēgas. Uzreiz no fermas nav jēgas! Un tā var vēl un vēl!
  10. Nemīz sēžu jau! Jon Halsey jau izdarīja savu darbu!
×
×
  • Create New...