• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ralfs.

Lietotājs+
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

About Ralfs.

  • Birthday 12/14/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Mark_Remington

Contact Methods

  • Discord
    slayerandplayer

Recent Profile Visitors

1,109 profile views

Ralfs.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputation

  1. Lel, burta kļūda Es zinu, ka tas tu + Pašā Topikā kļūdas nav Skrīna arī niks redzams. Tupenis puspuvušais.
  2. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark_Remington 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Fred_Capone 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Bišku palaidies, ments. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://files.fm/u/nbzxxmjs#/ Bija vid, kur viņam saliku -94, norāva labi ja 20, bet tas sadirsās. *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  3. Čauv, ienāc pie mums ---> plug.dj/bibu Gaidīsim jūs, augošs projekts, jauka tauta, saprotoša administrācija, u.c.

  4. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Mark Remington 2. Administrātora niks spēlē : Andrew Williams 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Paņēmu skrīnus, ķipa caur bandicam, bet nav... 4. Apraksts par situāciju : Bet lieta pavisam vienkārša. Lay_Eliminated un Diaz_Mangano (laikam)blieza ar hakiem, mūs tur apšaudija utt. Tur šaudijāmies, šaudijāmies, mirstam (es un Clab_Kalash.). Atbrauc ārsts, izārstē, šie nošauj, respektīvi, SK. Ladna, pēctam atkal šis sāk bindus spaidīt, lai izārstētu, šie bļauj, lai neārstē, sāk šaut pa ārstu, labi, pāŗtrauc ārstēt. Aizbrauc prom. Atdzīvina cits ārsts. Braucam ar Clab infu, Lay Elimenated piebrauc un prost nošauj mani, gaidu ārstu, atdzīvina, un šis atkal tur grasās šaut, uzkāp uz rollera un mūk, es šauju pa šo. Ladna, ir labākas pozīcijas, bliežam virsu no turienes, te ieliek mani un clab par CS UN DM , bet tam ir IC iemesls. Labi, saprotu , admins nevar zināt visu. ierakstu kādus 3-4 reportus par to, ka CS nebija un DM bija IC iemesls. Šim pofig. Iemetu reportu, lai atnāk tp, pēc kā seko /kick ID /report. Ieeju serveri, uzrakstu reportā /report Andrew, meņkas ? Meklē vieglāko izeju, Seko bans. Manuprāt nav pareizi. Abuse nemaz nebija tik liels, un varēja nebanot. Bet par to spiriediet paši. Sūdzību veidoju, balstoties uz viņa atsaucību, pret spēlētājiem. Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  5. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mark_Remington 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jeff_Luciano 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tak no sākuma maucu pa LS, meklēju kādu kas autiņu var man notirgot. skatos listi, viens no GSG on, aizmaucu uz hood, tiklīdz griežu iekšā, čālis jau tēmē uz manis. Maucu pa pedāli, notriecu šo, pabraucu tālāk, paslepjos. Noerpoju, nošauju šo. Labi, autiņš neiet. /run 11 uz stacijas pusi, pēc minūtem 2 šis ar rolleri piebrauc, bet kā man atrada ? Stabils WH. Kko tur pļūta, pļūta, turpinu skriet. Cenšas CP, pamūku malā, viņš tak loks, neko nejēdz. Labi, nošauju šo atkal . Aizskrienu līz stacijai, pēc minūtēm 2 atkal klāt šoreiz ar visādiem wep. DOmāju, ka WEPSPAWNNERIS. Nu hz, neko nezinu . DB no rolleraragiem, rip man. IErubiju bnadicam, slimnīcā kādi 10 SK . Respektīvi MASS DM, MASS CS, RK, MASS SK. Vaše pacanam sūdi lieli. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://failiem.lv/u/3hhbs2af *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis! P.s. Dont Mess with me..
  6. A ko tieši tādā gadijumā es pāŗkāpu ? Kautkā smieklīgi, bet nu pieņemsim, tpt atsēdēju jail. jo mani nošāva
  7. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Mark_Remington 2. Administrātora niks spēlē : Jim_Cortez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://failiem.lv/u/ppeq6um9 4. Apraksts par situāciju : CSN - Kur ir rakstīts, ka tas ir ERPĒ termins ? Pieņemsim, ka tāds ir. Kapēc citi admini par to prosta izkiko no servera ? Bet šis indivīds ir iedomājies iemest jailā. Nu pieņemsim , bet kāds sakars ar CSN pāŗkāpšanu, Ja man infernusu samet slipi, un esviņu kruķiju ārā uz ceļa ? Pastāstiet man šito figņu, švaki saprotu , CSN zinu, bet neepieņemu to, ka esmu ko pārkāpis, varētu būt, ka braucu pa ātru, bet tas bija ārpus apdzīvotām vietām, un nekādi neapdraudēja nevienu. RL ko jūs darītu, ja jums samestu auto ? KĶertu grāvi, vai kruķītu pa abi, pa kreisi, galvenais lai nesasistu. Iesaku šitam acc off, jo serverī redzu reti, un šaubos, ka es vienīgais par viņu sūdzos. [Manas domas, no šodienas būšu pareti on, 28. vakarā un 29. datumā šito čuvaku vispār neesmu redzējis] Par šito bija jāmet jaila. - https://failiem.lv/u/hxpgrper Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  8. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Remington 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dean Carios 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tak pa dzīvi nenormāls 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://prnt.sc/clhxd6 (Screenshots vai Video)
  9. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark_Remington 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bens._.Burvis, Juris_Savejs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : N/a Hax iz izi laif. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Stūlbs punkts, vispār vajadzētu vsp dasvitrot viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/qy7ffjww#_ (Screenshots vai Video) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  10. Kautkad sen atpakaļ... - https://failiem.lv/u/d5707663z - [DM un CS ir speciāls, lai pierādītu, šīs personas vainu.]
  11. Tātad, sveiki, esmu sastapies ar problēma, kura ir ļoti kaitinoša. Mani izmeta no iepriekšējās organizācijas, kurā man bija MAX deagle + m4 skills. Izmeta, izmeta, huj sņim, iestājos citā orgā, aizeju uz mafbizz, nav m4 skills, hujsnim, uzkačāju pa jaunu. Tagad, atkal bija neliela apšaude, un huj, vairs vsp nav skillu, zēbē. Pierādijumi - Te ir - http://prnt.sc/c3oyts Te vairs nav - Nevarēšu parādīt, jo nobanoja Bet venozīmīgi vņu nav 3/1000 deagle un m4
  12. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Remington 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edgars Budreiko 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tak bomzis hujārī viņa mašīnu, šis uzliek zvaigznes man . MG zvaigznes, jo neprasija nevienu dokumentu, ķipa ar video reģistrātoru nofilmējis, bet huj tu zini, ka es tas biju, mēs tādi kādi 10 brāļi no ģimenes Detroit. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nu sev zvaigznes čist nevaru uzdāvināt 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/eyyz844u#sign_up (Screenshots vai Video) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt...
  13. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark_Remington 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daumants, Maikls, John 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Rubōns 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/csmteess (Screenshots vai Video) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... P.s. Atvainojos par gramatiku, tika rakstits ātri, lai neizkiko par jail AFK ;))
  14. Bļā, ja nebūtu dabujis rr taisīt, jo par afk izkikoja, pierādītu, ka man bija tiasniba, kad es erpoju ik reizi, kad mašīna kautkur atsitās ! Nu tiešām tā bija, esmu godīgs, bet bez pierādijuiem esmu bezspēcīgs,
×
×
  • Create New...