• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

BĀRBELE

Lietotājs
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About BĀRBELE

Contact Methods

  • Discord
    ciekurs802

Profile Information

  • InGame
    John_Dudass

BĀRBELE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :John_Dudass 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jay_Mendez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Pilinigs atmarozaks vel tieca nost un citus vaca 4. Kā vainas dēļ tas notika :vinja 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :John_Dudass 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Rembo_Gucis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : mixo 4. Kā vainas dēļ tas notika :vinja 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/a/ae7tw6by#524se3y9 http://www.bildites.lv/a/8v6z3g7c#bp5996e2 http://www.bildites.lv/a/8v6z3g7c#qzgwxdm5
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :John_Dudass 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raiens_Morss 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :ta notiek kad admin off nav ko darit kadam serveri only speed bet pirmit ari ar rolleri lidinajas nepaspeju tikai nofilmet 4. Kā vainas dēļ tas notika :tikai un vienigi vinja 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 14sekundes var redzer ka Ivars sauj ar M4 un kad uzlec uz garazas ar ''deagle''
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : John_Dudass 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tom_Blue, Alex_Droger, Ivars_Clain 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Cuvakiem nav ko darit ka demot mani un Brett pie manas majas 4. Kā vainas dēļ tas notika :vinju visu 3 bet visvairak jau Alex jo vins visulaiku mani sauc uz manu caur /f catu lai novaktu. qs Ivars_Clain 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. Rekur video vis skaidri un gaisi ir redzams man trapit nevar pasi un kautko saka https://www.youtube.com/watch?v=GAE4GOpfUxY&feature=youtu.be par db vinema var ban uzlikt spele ar kartejiem hack ka lodes nenem nost hp lai uzstaisitu patstavu.
  7. Man tiesi no tas vietas ir video taka ieliksu ap pulkstens 16 ka man nem visu nost izsledzat savu silentaim of tad nems hp nost man pat nesavat karteja patstava taspats kas iepriekseja sudziba
×
×
  • Create New...