• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

JackMAD

Lietotājs+
  • Posts

    230
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

JackMAD last won the day on September 6 2015

JackMAD had the most liked content!

About JackMAD

  • Birthday 08/01/2014

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Meitenes.
  • InGame
    Jayden_Uzvārds

Contact Methods

  • Discord
    arvisastukevichs

Recent Profile Visitors

3,487 profile views

JackMAD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

44

Reputation

  1. Kārtējā aplamā? http://www.samp.lv/index.php?/topic/63059-s%C5%ABdz%C4%ABba-par-sergejs-ozols/ Neizskatās tik aplama. http://prntscr.com/8ndqrj spešāl for u mai friend.
  2. 1. Tavs niks spēlē : Jack_McLee 2. Administrātora niks spēlē : Sergejs_Ozols 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/8ndhj6 4. Apraksts par situāciju : Nju , kā sapratu tāds "Nepareiz RP" nēksistē un vinu var darit kā grib , bet nju lai doma citi acc , Kā title rakstiju sūdzībās var redzet viskautkādas lietas par vinu , dm , jail par neko.
  3. 1. Tavs niks spēlē : Jack_McLee 2. Administrātora niks spēlē : Jim_Mendez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : iemetishu vidaku kur es speleju visu terru un viņa banu par mani: http://prntscr.com/8ki0h3 Shitas nav WH ,bet More Draw Distance , Iemacies atskirt hakus lowaks tads https://youtu.be/jNjfcZKrROQ 4. Apraksts par situāciju : Iemacies atskirt hakus lowaks tads , mosk vispar atteicies no acc ? Zigmunds vel ar surfly lidoja , tikai bandicam nebija ierubits nenofilmeju XD Bet Zigmunds jau visiem *** līž. KUR TAJA VIDAKA MAN TUR WH? tu vienkarshi esi Dr**Ts acis.
  4. Es 100 % nezinaju , tikai tā likās jo man asinis nenoteceja. E: Tc esmu jau nosedejis.
  5. 1. Tavs niks spēlē : Jack_McLee 2. Administrātora niks spēlē : Benjamins kkads 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/8k13yh 4. Apraksts par situāciju : Čalis mani ielika jaila par tk , Laigan tā bija terra un viņš pats prasija lai TK , un beigās es pat vinu nenovacu , vins nomira no ediena :@
  6. Svaiki , mani sauc Dima .

    1. .PoFo*

      .PoFo*

      OOO , Vai tu nēesi Kevins Karsons :D

    2. NON ERPEE Atvars

      NON ERPEE Atvars

      Privet,Es esmu Vasja!

      Kak ģelā?

  7. Es par to lai nebūtu adminiem vairāk šādas kļūdas!
  8. Nopērkat man kāds unbanu uz Mike_Steels.Parādā nepalikšu iedošu cs:go kādu skinu,vai gifiņu.

    1. FanTasyLV

      FanTasyLV

      Tev ir vairaki acc? Ja jāpērk tieši uz Mike_Steels?

  9. Es aizgāju prom no tiem hakeriem.Tad sanāk Sicilian vai +1wp nonrp invite...
  10. Bet pierādi kad es viņu pieņēmu.Un viñu pieņēma līderis neviss es.
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike_Steels 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Arturs_Reidzans 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Vecis jailā aizmirsa izslēgt hakus!Sēž ar HP hack. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://www.bildites.lv/viewer.php?file=w6wlxlq78krscmhg2pin.png http://www.bildites.lv/viewer.php?file=mjni80xvcpazklghf2iy.png http://www.bildites.lv/viewer.php?file=b7p3yblufsx4htt5xili.png (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...