• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Pelēkais

Lietotājs+
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

About Pelēkais

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Ilmars_Keethon

Contact Methods

  • Discord
    oto59s

Pelēkais's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu :Tātad, atkal jau par radariem... Mums sakas karš, piemeram par fermu pedeja laika, un mes steidzamies to aizstavet, tacu uz ta cela pie SF lidostas ir radaris kas mus parasti uzker, tas mums iedod zvaigzni, un kar kara laika mus nosauj mus iemet z51 jail`a. Tāpec es domaju vai varbut kautvai uz kara laiku radarus var izslegt vai kka ta. savadak no 12 cilvekiem no mafijas kara vidu jau kadi 4 vai pieci ir jail`a. 3. Pierādījumi par problēmu : domaju nav vajadzibas.
  2. Piekritu ,es samaksaju sodu par aruna parsniegsanu, man zvaigznes palika, es paprasiju policistam lai nonem, nonema, tikko saku braukt + - 30 - 40 km/h un atkal man ir zzvaigznite.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ilmars_Williams 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raul Striker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Mes karojam es braucu pa tuneli uz fermu pekšņi no sienas izlido Rauls un sak mani saut lidojot(nezinu haka nosaukumu). 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :Man ir tikai ss man fraps nebija ieslegts. (Screenshots vai Video) http://failiem.lv/u/ujuykjm
  4. Paradi full ss nevis to aizkrasoto. Slep ko Berrys rakstija?
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ilmars_Williams 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Berry Williams un Freds Jēkabsons 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Mums ir terra un es gatavojos saut pa VLA huntley tacu sie mani CP dabuju tikai vienu ss. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu, man liekas ka brauca Freds 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://failiem.lv/g/qbpvoll#aa/sa-mp-063.png (Screenshots vai Video)
  6. Tur nav pilnigi redzams tas ka Erick butu savis tas vareja but jebkurs, taka nav pilnigi pieradijumi.
  7. Tu jau visus vnk jail par sikumiem. daudzi jau vairs del tevis te negrib spelet.
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ilmars_Williams 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Allew_Howard,Steven_Dalek,Jims_Mendez,Amigo_Halsey 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Vini peksni ielauzas musu hooda, visus sasledza kad prasiju kapec vini nereageja tikai turpinaja bez rp man vinu atnemt uzlika man bez iemesla meklesanas limeni laigan es vispaw neko nebiju izdarijis (Amigo_Halsey) beigas man visu notirija un nevis aizveda lidz iecirknim bet nosava.Un kad pieprasiju papirus man neviens neko neatbildeja. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Jo kads nezin to ka vaig papirus ja tos pieprasa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...