• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

ValchaaLV

Lietotājs
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About ValchaaLV

Contact Methods

  • Discord
    valcha80

Profile Information

  • InGame
    Karlis_Dikenars

ValchaaLV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Karlis_Dikenars 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jason_Pierce 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es strādāju kā tālbraucējs un vadāju kravas no karjerām uz oglēm un kad braucu pa nobrauktuvi lejā tur bija čalis vārdā Jason_Pierce. Gribēju jau nodot kravu ,bet čalis sadomāja uzspridzināt man mašīnu un mani pašu nošaut . Pazaudēju 60k,jo nepaspēju nodot kravu. Tā rezultātā viņam bija : DM tālbraucējus + QS + DM. (bet attēlā var redzēt kā viņš mani ooc insultē). 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/hw35bmni5643g9dwwzmz.png (Screenshots vai Video)
  2. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Karlis_Dikenars 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Richards_Semka 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Strādāju,vedāju kravas no oglēm uz rūpnīcu un no rūpnīcas uz karjerām,un tur satiku viņu. Čalis sāka kko teikt,lai vedu rūdu,bet es strādāju. Sākumā čalis neko nedarija,bet tad kad pateicu ka nē ,tad viņš man mašīnai pāršāva riepas un wepu izvilka bez RP (QS) un nošāva mani bez RP ,tākā es strādāju kā tālbraucējs,tad tas skaitās kā tālbraucēju DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu http://www.bildites.lv/images/8czys2hhvx8tz8lyuwhz.png (Screenshots vai Video)
  3. Man bija licenze ,pirku no instruktora par 50k. Simts procenti zinu ,ka pirku ,jo čatā rādijās ,ka man iedeva licenzi .
  4. Atvainojos par postu,bet pats sāka un viņam ir CS ,jo nauda ir virs 500k . SS pirmajā rindā var redzēt,ka viņš Family Abuse par mammu - kā arī to teica Public Chat'ā.
  5. Kā tev viss beidzās? Dabūji atpakaļ?
  6. Tātad ,man šodien tika brutāli noņemts mans bizness ,manuprāt, ļoti ienesīgs un dārgs. Vakar biju serverī ap 23:00 un viss bija okey. Biju pie biznesa ,skatijos /bpanel ,biju pat uz atm izņemt naudu no /bizzkonta ,bet kontā palika vel 150k. Šodien ienāku serverī rakstu /bpanel ,un man rādās ,ka man nav biznesa . VNK wtf. Piebraucu pie sava biznesa nesen un vairs nav ķip tas zaļais uzraksts Idlewood 24/7. Skatos uz blakus benzīntanku kurš pieder Jon_World ,un izskatās ka viņam tagad pieder viss komplekss gan benzīntanks ,gan veikals . Kas notiek vienkārši ? wtf Ļoti lielu darbu biju ielicis šajā biznesā ,lai viņu dabūtu ,bet še - pēkšņi ne no kā pazuda. Ceru ,ka palīdzēsiet. Šeit būs tikko uzņemti SS : Bilde ar manu biznesu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=mbkah5cz02lq991efwvm.jpg Benzīntanka īpašnieks ,mans bizness ir aizmugurē : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=e1f3m6a092oy2onlspvz.jpg Mans bizness : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=2lfjwor75advpltn0i4r.jpg Redzams zaļais uzraksts vakar : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=nwebdbcjho8q6rhzws.jpg
  7. Sveiki! Man šodien ļoti lagoja @sa-mp.lv serveris ,bet es nezinu vai tikai man ,jo man ielagoja ik pa 5min un tad jātaisa rr spēlei. Serveris lagoja pat tad kad bija 35 cilvēki on. Kādam vēl lagoja serveris apm. 19-22 ?
×
×
  • Create New...