• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Hyena

Lietotājs+
  • Posts

    267
  • Joined

  • Last visited

About Hyena

  • Birthday September 9

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Kto takoj?

Contact Methods

  • Discord
    PM

Recent Profile Visitors

3,780 profile views

Hyena's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

68

Reputation

  1. Es tev prasīju lai uztaisi soda maiņu, bet tu ban... Pat neunjailoji -.-
  2. 1. Tavs niks spēlē : Matiss Redline 2. Administrātora niks spēlē : Mike Scofield 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/cc2tkv 4. Apraksts par situāciju : Mani jailoja par to, kad manī triecās policists, tad es uzrakstu, lai soda maiņa, a šis ban....
  3. Labi strādājam, Jesica and PoFo. Jau 4. diena...
  4. Te laikam izskatīs šo topiku, kad bans beigsies? UP.
  5. 1. Tavs niks spēlē : Matiss Redline 2. Administrātora niks spēlē : Mark Lane 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/c82crf http://prntscr.com/c82cvv 4. Apraksts par situāciju : Unbanc jau 2d nav . Ko es tgd darīšu bez samp? aj aj aj ;(
  6. Bļa zbal jau šitā hu*ņa http://prntscr.com/adxmp3 http://prntscr.com/adxnkg http://prntscr.com/adxnxe
  7. Viņi un wep taisīja? ... Ja tu nemāki lasīt tur bija syy nosaukums nevis lowmafia. Un vēl viņiem nav nopirkta lic, lai taisītu mūsu zonā wpus.
  8. 1. Tavs niks spēlē : Matiss_Castellani 2. Administrātora niks spēlē : David_Howard 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/9tpohm http://prntscr.com/9tpomb http://prntscr.com/9tpoqk 4. Apraksts par situāciju : Tātad taisīju fabrikā ieročus un man pa /f čatu pateica, kad low maf brauc un dmo pa ceļam. Es iegāju afk un pēc tam, kad izgāju no afk ieraudzīju, kad man blakus stāv mafija ar ieročiem. Es aizmuku aiz stūra un redzēju ka pa mani sāka šaut. Es reportoju adminiem, bet viņiem kā vienmēr viss ir kkpd. Kad es sāku šaut pretī un nošauju ienaidnieku, kas bija uz mūsu zonas mani jailo pa dm un pēc tam sāk kikot.
  9. Bļe ****j jums tad ir acc čats kur rāda, ka kāds players nošāva kādu playeru! :@ Zb neredzēji, kad kkads lows Helijs ieskrēja terra un novāca manējo zb jau. Rekur ss, kā viņš draud! http://prntscr.com/9d8f8w
  10. 1. Tavs niks spēlē : Matiss_Castellani 2. Administrātora niks spēlē : Tony_Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/9d8co6 4. Apraksts par situāciju : Krč karojām terru pret gsg! Kkāds lows atbrauca un vnk nošāva manējo! Es protams gāju atriebties par savējo! Un mani bļ* ****j s*ka jailo pa DM! WTF bļe kāds sakars zb!? Un kāds DM, ja es atriebos pa savējo komandas biedru kuru nošāva!
  11. Nākošo reizi ieej spec mafijas līderus/paneļus un pajautā, kas karo!
  12. 1. Tavs niks spēlē : Matiss_Castellani 2. Administrātora niks spēlē : Tony_Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Šeit ss kā mēs iespamojam karjeras! http://prntscr.com/9ckpn3 Šeit ss kā mani nepamatoti kick! http://prntscr.com/9ckq3o 4. Apraksts par situāciju : Krč aizstāvējām fabriku, maucām uz karjeru, jo Dāvids iespamoja to! Bet pēkšņi Tonys mūs visus kick!! WTF?!
  13. 1. Apraksts par problēmu : Krč braukāju meklēt jauno 5 zvaigžņu viesnīcu. Braucu garām vienai ēkai skatos tur kkāda garāža iebraucu iekšā un sāku krist ārā no pasaules. 3. Pierādījumi par problēmu : http://prntscr.com/8kllu1
  14. Nu itkā tad tu nebiji on. Kad tas hackers izgāja off tu ienāci, pat nezināji ko es darīju vnk jail. Tas pierāda, kad tev ir multi acc un hax!
  15. 1. Tavs niks spēlē : Matiss_Halsey 2. Administrātora niks spēlē : Jimmy_Willmer 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://i.imgur.com/6x8GVET.png 4. Apraksts par situāciju : Es braucu uz VG hood redzēju tur bija cilvēks kkāds, tad es sāku viņu šaut, viņam neņēmās hp nost un viņš teica, kad tas esmu es Jimmy_Willmer. Jimmys nebija tad on serverī. Tas cilvēks " Jimmy ar multi acc un hp hax" izgāja off un iegāja caur Jimmy acc un mani jailoja, ss tas ir redzams! Bet tajā laikā, kad es to Jimmyu, kuram multi acc šāvu viņš nebija on. P.S acc off un ban 365 multi acc + hp hax.
×
×
  • Create New...