• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

El GonzaleZ

Lietotājs
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About El GonzaleZ

  • Birthday 07/10/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    El_Ramirez

El GonzaleZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-9

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : El_Gonzalez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John_Hood 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Uz dažām sekundēm paciemojos viņu hood. Štrunts, ka nošāvi, kā nekā biju tavā hood, bet varēji tomēr RP uzmočīt, pirms taisi QS. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : El_Gonzalez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Allew_Howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Video redzēsiet visu, prost novāca, pieskrēju tuvāk, lai niku redzētu 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : El_Gonzalez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Matthew_Black 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Šitais atbrauc uz mūsu hoodu, kur es biju tikai viens un neapbruņots, tā kā mūsu ģimenei nav ieroču un tad tas čalis sāk braukt nost. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. Par kādu cs domā, ka es noparkojos norm ar mahu? Vai, ka cjip nemuku no spawna, kad tas trakais bēra?
  5. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : El_Gonzalez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Woozie_Tomassino un citi, kuri redzami video 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Iebraucu spawnā pačilot un redzu kā Dm'o kaut kādu nevainīgu cilvēku, uzrakstiju [OOC] chata, ka filmeju video un tad viņš sacepās, un sāka pa mani šaut. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Protams, ka viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. 1. Dzīvoju Malnavā, kura atrodas latgalē, kur man pie tada pipu** braukt, Naudiņu tērēt, nē paldies! Par naudu neuztraucies, pec RR, tā paradijās man uz rokām, ielikšu, tikai nečīkst. Par to, ka nedrīkst turēt, es zinu.
  7. Labprāt pateiktu tev to acīs, bet kurā dir* tu esi? Es un interneta varonis, smejies?
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : El_Gonzalez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ian_Collin un Amigo_Halsey 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mierigi vizinos un tur jau šitie divi, atvainojos - tirliņi sāk šaut pa kaut kādu nevainīgu cilvēku un kad pabridināju par video un uztaisiju vēl vienu riņki pa staciju, šitie mani sāk šaut. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. Tavs segvārds serverī: El_Diablo Pārkāpēja segvārds serverī: Matt_Ceprio un Mark_McMillian Detalizēts apraksts - Nu mans varonis (El_Diablo) biju atstats hooda stavēt, kamēr es gatavoju ēst virtuvē, atnāku, piesēžos pie pc un esmu mentu mašīnā ar trīs zvaigznītēm un pie tam izmests no servera. Kā vainas dēļ, tas notika? - Viņu Pierādījumi:
  10. RP bija? Bija, kur problēma? Ja mēs tevi tik ļoti apbižojām, tā arī pasaki un liksim tevi mierā.
  11. Nope, man čoms kapa un viss iet, man nekā, tad kāds cilvēks var palīdzēt?
  12. Sveiki Sampieši, nezinu vai man vienigajam ir tada problema, kura parādijās šodien. Problēma ir lūk tāda, ka pieslēdzoties serverim man rāda - Server cloesed the conection. Es itkā pārinstalēju samp, ar troubleshoot mēģināju salabot, bet nedeva nekādus rezultātus, lai gan citi serveri man iet un viss ir gludi. Es ceru, ka kāds palīdzēs, jau iepriekš paldies! Screen:
×
×
  • Create New...