• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

the one and only

Lietotājs
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

About the one and only

  • Birthday 07/08/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    nihuja neznaju

Contact Methods

  • Discord
    nemogu pazvolit etu huinu

the one and only's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputation

  1. Иди нахуй, если так хочешь, иди и соси свой мелнкий хуй...
  2. 1. Tavs niks spēlē : Linards_Gonzalez 2. Administrātora niks spēlē :Ricke_Cardanelli 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Pierādījumus moš tu vari iemest, jo man diemžēl nav 4. Apraksts par situāciju : Tātad, tikko ieeju spēlē, iekāpju mehāniķa mašīnā, sāku braukt, nonesu stabu, uzrakstu /do nostrādā drošības josta, traumas nav gūtas, tālāk šis ieliek cietumā uz 9000 sekundēm par PG, paskaidro man lūdzu!
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Linards_Gonzalez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kent_Sky 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Brauc ar cauru riepu 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Linards_Gonzalez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Allew_Howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sēdēju uz rollera spawn'ā, šitas pienāk un sāk sist 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Linards_Gonzalez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike_Darling 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Spamo komandu /fixcar 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Linards_Gonzalez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Richards_Semka 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Gribēja ar mani kauties, un izmeta no mahas 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. Par to iepriekšējo tavu postu runājot, neko nesapratu, jo nesakarīgi teikumi... Tevi arī, kaut kā tur neredzēju
  8. Es viņam neuztriecos, viņš vienkārši bez iemesla sāka man šaut! Šodien tika ielikta vēl viena sūdzība, kur viņš to pašu dara, tāpēc vari nemelot.
  9. Lol, es vienkārši piebraucu, nemaz neuztriecos, un kā var redzēt skreen, viņš vēl prasa- ko vajag? Tu jau pats teici, ka viņš atklāja uguni pa mani, un redzams, ka man iet nost hp. Es pa viņu šavu, jo viņš pirmais uzsāka šaut, kaut arī, neko nepateicu. Beidz melot.
  10. Tavs segvārds serverī: Reinis_Corleone Pārkāpēja segvārds serverī: Gedwil_Quattros Detalizēts apraksts - Iebraucu skeitparkā, Gedwil vienkārši sāk šaut pa mani, sāku šaut pretī, bet viņš uzkāpj uz motorollera, un DB taisa... Kā vainas dēļ, tas notika? - Viņa Pierādījumi:
×
×
  • Create New...