• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Katsune

OldSchool
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Social Info

4 Followers

About Katsune

  • Birthday 01/01/2003

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Dante_Kagura

Contact Methods

  • Discord
    Katsune#0001

Recent Profile Visitors

5,103 profile views

Katsune's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

30

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Katsune_Mendoza 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kaija_Gordone 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC insult 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas. Mēs tikai centāmies noerpot situāciju, kurā mēs arestējam šo sievieti, par dažādiem noaziegumiem. Vispār nekooperatīcva attieksme gan ic, gan ooc. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Katsune_Mendoza 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Charly_Dicky 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nekā sevišķa. Netālu no stacijas izkāpa, bez rp, bez nekā - Nošāva. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video):
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Katsune_Mendoza 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Black_Kent, Paul_Durant 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Bez nekāda iemesla, ar QS, vienkārši nošāva pie kazino ieejas. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video):
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Katsune_Mendoza 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arvis_Smith 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Video redzams, ka bez rp izņem ieroci un nošauj bez īsta IC iemesla. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Katsune_Mendoza 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tomy_Johnson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : No sākuma triecās virsū, līdz brīdim kāmēr noparkojās. Respektīvi CP stacijā. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video):
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Katsune_Mendoza 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Moo_Lesters, Rimants_Minerals 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Moo ārdās kā traks, kā rezultātā ciešam no viņa stulbības. Rimants_Minerals izdomāja, ka viņš grib kļūt par varoni, un sanāca kā vienmēr. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. Nākt nāca no citas puses, to es nenoliegšu. Dīvains incidents.
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Katsune_Mendoza 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Elvis_Golubevs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS pie slimnicas, un kill bez IC iemesla. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Katsune_Mendoza 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Artem_Krankov 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DB pie stacijas. Kā arī citi iesaistītie. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Katsune_Mendoza 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Vaguliks_Clain 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ka iekāpa mašīnā, tā uzreiz NJ un Haki. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Katsune_Mendoza 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rick_Fluton 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stacijā šauj ar Deagle uz spēlētāju Roberts_Pituh. Nav īsti redzams videoklipā, vai nogalina beigās. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video):
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kamisaki Mendoza 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :John Klon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Bēgu prom no policijas, apstājos ceļa malā, un sākās viss šis. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : 1 http://www.bildites.lv/images/3tddtfmlbjmcz8krxgrl.png 2 http://www.bildites.lv/images/62xi7kez4acmz2idvv96.png
×
×
  • Create New...