• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Pinkinieks1234

Lietotājs
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Pinkinieks1234

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Andis_Abolnieks

Contact Methods

  • Discord
    makucis1234

Pinkinieks1234's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-4

Reputation

  1. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andis_Abolnieks 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :John_Kamikaze 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es strādaju par talbraucēju izbraucu no karjeram un ši persona man piedevaja nopirkt ieroci. Es atteicos. Viņš man sekoja kad es biju ja pie nodošanas viņš saka šaut pa manu mašīnu tad tā uzsprāga es izskāpu ar un viņš turpināja šaut pa mani. Kad es izskāpu es sāku filmēt. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Protams ka viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://www.youtube.com/watch?v=6flyyk2xWMM&feature=youtu.be (Screenshots vai Video) Atvainojos par kļūdam.
  2. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andis_Abolnieks 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jerry_Mex 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es stradāju par talbraucēju un vedu kravu no karjeram kad pēkšņi piebrauca tumšs "Huntley" un saka no mašinas šaut pa mani. Es centos aizbēkt, bet kad viņš man bija uzspridzinājis auto es izskāpu ara un sāku filmēt. Šeit būss video. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa vainas dēļ 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://www.youtube.com/watch?v=B6eppaJheKI&feature=youtu.be (Screenshots vai Video) Atvainojos par kļūdaino tekstu.
  3. Sudzība par administrātoru John_Gold 1. Tavs niks spēlē :Andis_Abolnieks 2. Administrātora niks spēlē :John_Gold 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://failiem.lv/g/cgboouu# 4. Apraksts par situāciju :Es gatavojos karam fabrīkā un biju uzlīdis uz kastēm. Tad es izlasīju ka administrātors John_gold uzrakstija lai nolienu no kastēm es ta arī izdariju, bet pectam ielika mani jail. Kas par huiņam?
  4. Mazo puisit pirms raksti foruma mammas pienu no lupam notīri, jo tu baigi gudro centies telot bet tev tas nesanāk
  5. Es pasūtu foruma naudu 1 milejonu man nepienāk, domāju ka es esmu kautko sajaucis atkal pasūtu 1 milijonu atkal nepienāk. Ja jūs nevelaties "Latvijas Valsts policija" iesniegumu par krāpšanu tad adodat man manus 14 eiro ko es samaksāju. Ja ne tad sekas buss ļoti skarbas. Jo ta ir jau krāpšana un par to var uzsākt krimināl lietu. Par to draud ļoti lieli sodi. Un es iešu lidz galam lai atgūtu savu naudu. Un vel morālo kompensāciju. Pierādījumi man nav. Bet man ir liecinieki kas redzēja ka es pasūtu un kas redzēja ka nepienak. Ja negribat sūdus tad labak samaksājiet.
×
×
  • Create New...